Električni Klaviri Yamaha

 • Yamaha YDP-143

  Yamaha YDP-143

  Yamaha YDP-143 električni klavir je naslednik, unapređeni i poboljšani model YDP-142 modela. Donosi bolju mehaniku, više polifonije, i novi sempl klavira. Standardne funkcije su tu: metronom, snimač, split i layer funkcije... YDP-143 je jedan od najpopularnijih modela klavira za potrebe učenika nižih ali i srednjih muzičkih škola.

 • Yamaha YDP-163

  Yamaha YDP-163

  Yamaha YDP-163 električni klavir je naslednik, unapređeni i poboljšani model YDP-162 modela. Donosi bolju mehaniku, više polifonije, i novi sempl klavira. Standardne funkcije su tu: metronom, snimač, split i layer funkcije... U odnosu na model YDP-143 pruža jače zvučnike i nešto veće zvučnike. Jedan od najpopularnijih modela klavira za školske potrebe.

 • Yamaha P35 električni klavir

  Yamaha P35 električni klavir

  Osnovni model najboljeg proizvodjaca digitalnih klavira na svetu. Pogodan kako za kućno vežbanje i potrebe muzičke škole, tako i za live ili studio. Odlična mehanika i odličan ton. Poklon slušalice!

 • Yamaha YDP-103

  Yamaha YDP-103

  Yamaha YDP-103 električni klavir je novi model u poboljšanoj seriji YDP klavira. Poseduje 88 otežanih klavirskih dirki sa mat crnim dirkama, istu mehaniku kao i starija braća YDP-143 i YDP-163, 10 sjajnih zvukova, kao i kompletno drveno kućište sa poklopcem za dirke i tri pedale. Yamaha Arius kvalitet po do sada neviđeno prihvatljivoj ceni!

 • Yamaha YDP-142R Arius električni klavir

  Yamaha YDP-142R Arius električni klavir

  Yamaha YDP-142 pruža autentičan klavirski zvuk i osećaj pri sviranju. Odlična mehanika garantuje pravilan razvoj tehnike prstiju. 3 pedale, metronom, snimač, izlaz za dva para slušalica... Odličan klavir za osnovnu i srednju muzičku školu, ali i za naprednije svirače.

 • Yamaha YDP162 električni klavir

  Yamaha YDP162 električni klavir

  Mahogany finish digital piano with GH3 keyboard and 3-level AWM Dynamic Stereo Sampling voices. The expanded recording section allows you to save up to three songs for later playback, or export your performances to USB memory.

 • Yamaha YDP181 električni klavir

  Yamaha YDP181 električni klavir

  The perfect start to anyone's piano career. Mahogany finish starter digital piano with GH keyboard and 3-level AWM Dynamic Stereo Sampling voices.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com