Palice za bubnjeve 1 - 10 od 14

 • Stunner Downbeat palice za bubnjeve

  Stunner Downbeat palice za bubnjeve

  Stunner bubnjarske palice od belog graba. Pružaju odličan balans i puniji ton. Sa drvenim ili plastičnim vrhom. Ulazna setija Stunner palica za bubnjeve. Odlične za početnike, entuzijaste i zaljubljenike u bubnjeve bilo kog uzrasta i nivoa sviranja.

  350,00 din.
 • Stunner European palice za bubnjeve

  Stunner European palice za bubnjeve

  Palice za bubnjeve "Stunner European" su izrađene od kvalitetnijeg drveta (beli grab). Izabrani komadi drveta imaju relativno ravnu liniju goda i srednju specifičnu težinu, što palice čini srednje teškim i veoma izdržljivim.

  450,00 din.
 • Stunner European palice za bubnjeve

  Stunner European palice za bubnjeve

  Palice za bubnjeve Stunner European su izrađene od kvalitetnijeg Belog Graba. Izabrani komadi drveta imaju relativno ravnu liniju goda i srednju specifičnu težinu, što palice čini srednje teškim i veoma izdržljivim.

  450,00 din.
 • Stunner Premium palice za bubnjeve

  Stunner Premium palice za bubnjeve

  Palice za bubnjeve "Stunner Premium" su izrađene od najkvalitetnijeg drveta (beli grab ili hrast). Izabrani komadi drveta imaju perfektno ravnu liniju goda i veliku specifičnu težinu, što palice čini teškim i veoma izdržljivim..

  600,00 din.
 • Vic Firth American Classic Extreme 5A palice za bubnjeve

  Vic Firth American Classic Extreme 5A palice za bubnjeve

  Vic Firth American Classic palice su dizajnirane tako što je tradicionalan izgled palice unapredjen Vic Firth stilom. Zbog punijeg i jasnijeg zvuka Classic palice se prave od američkog oraha – drvo guste i manje elastične kofiguracije, koje je sposobno da izdrži snažne udarce.

  1.200,00 din.
 • Vic Firth NOVA 5A palice za bubnjeve

  Vic Firth NOVA 5A palice za bubnjeve

  Palice za bubnjeve proizvođača Vic Firth promera 5A. Napravljene su od američkog oraha - hickory. Imaju odličan balans i pružaju udobnost pri sviranju.

  630,00 din.
 • Vic Firth NOVA 5B palice za bubnjeve

  Vic Firth NOVA 5B palice za bubnjeve

  Palice za bubnjeve proizvođača Vic Firth promera 5B. Napravljene su od američkog oraha - hickory. Imaju odličan balans i pružaju udobnost pri sviranju.

  630,00 din.
 • Vic Firth NOVA 7A palice za bubnjeve

  Vic Firth NOVA 7A palice za bubnjeve

  Palice za bubnjeve proizvođača Vic Firth promera 7A. Napravljene su od američkog oraha - hickory. Imaju odličan balans i pružaju udobnost pri sviranju.

  650,00 din.
 • Vic Firth American Classic 5A palice za bubnjeve

  Vic Firth American Classic 5A palice za bubnjeve

  The American Classic palice su dizajnirane tako što je tradicionalan izgled palice unapredjen Vic Firth stilom. Zbog punijeg i jasnijeg zvuka Classic palice se prave od američkog oraha – drvo guste i manje elastične kofiguracije, koje je sposobno da izdrži snažne udarce.

  1.240,00 din.
 • Vic Firth American Classic 5B palice za bubnjeve

  Vic Firth American Classic 5B palice za bubnjeve

  American Classic palice su dizajnirane tako što je tradicionalan izgled palice unapredjen Vic Firth stilom. Zbog punijeg i jasnijeg zvuka Classic palice se prave od američkog oraha – drvo guste i manje elastične kofiguracije, koje je sposobno da izdrži snažne udarce.

  1.200,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com