Miksete Yamaha

 • Yamaha MG06 mikseta

  Yamaha MG06 mikseta

  Kompaktni priručni analogni mikser sa dva mikrofonska i dva linijska ulaza. Poseduje balansirane XLR izlaze, za svaki kanal ponaosob. Mikrofonski ulazi imaju gain kontrole, PAD filter i dvopojasni ekvilajzer, dugme za +48 fantomsko napajanje za oba mikrofonska kanala. Vrlo zahvalan mikser za klubske svirke za direktno povezivanje na aktivnu zvučnu kutiju ili stereo pojačalo.

  118 €
 • Yamaha MG12 mikseta

  Yamaha MG12 mikseta

  Kompaktan mikser, prvi u MG seriji sa kliznim potenciometrima - reglerima na mikrofonskim kanalima. Prva četiri mikrofonska ulaza su kombinova mikrofonski/linijski i poseduju kompresore, dok su ostala dva zasebno mikrofonski i linijski. Sadrži dve grupe kanala i dva AUX kanala za povezivanje eksternih efekt-uređaja.

  323 €
 • Yamaha EMX212S aktivna mikseta

  Yamaha EMX212S aktivna mikseta

  Mikseta sa integrisanim pojačalom i efektima. Poseduje osam mikrofonskih XLR ulaza, posebne MAIN i MONITOR ekvilajzere i banku od 16 efekata koji se mogu poslati na svaki kanal.

  431 €
 • Yamaha MG10 mikseta

  Yamaha MG10 mikseta

  Kompaktni mikser sa četiri mikrofonska i tri stereo ulaza. Odličan mikser za manje klubske nastupe. Prva dva mikrofonska ulaza poseduju kompresore, što može da bude veoma zahvalno za pevanje u studijskim ili kućnim uslovima ili prilikom živog izvođenja. Prva četiri mikrofonska ulaza poseduju tropojasi ekvilajzer, PAD filter i HPF filter na 80 Hz. Fantomsko napajanje zajedničko za sve mikrofonske ulaze.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  19.905,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com