Slušalice Razno

 • LD Systems HP500 slušalice

  LD Systems HP500 slušalice

  Vrlo lagane stereo dinamičke slušalice zatvorenog tipa. Bez obzira na lakoću, izuzetno izdržljive. Krase ih jako dobre performanse, vrlo su udobne za duže slušanje i nošenje. Zahvaljujući drajveru od 30 mm i impedansi od 32 Ohm imaju veliki volumen i mogu se koristiti i u uslovima kućnog snimanja muzike. Podesiv rajf i mekani jasučići za uši garantuju dobru udobnost pri dužem slušanju.

  2.999,00 din.
 • Alesis SRP100 slušalice

  Alesis SRP100 slušalice

  Alesis SRP100 su zatvorene studijske slušalice koje objedinjuju čist zvuk i udobnost. Over-ear dizajn i zatvorene školjke sprečavaju zvuk da ulazi u mikrofone prilikom snimanja. Savršeno rešenje za monitoring, snimanje i mix, ali i slušanje muzike.

  7.257,00 din.
 • VOX amPhones Lead slušalice

  VOX amPhones Lead slušalice

  Vox amhones su slušalice sa integrisanim pojačalom napravljene u saradnji Vox i Audio-Technica. Uključuju se direktno u gitaru i omogućavaju da vežbate svoju električnu gitaru uz maksimalnu mobilnost. Pored mogućnosti simulacije pojačala mogu raditi i kao obične slušalice bilo da je u pitanju slušanje muzike ili monitoring u studiju ili na svirci! Imaju mogućnost dodatnog ulaza putem kog možete pustiti signal iz drugog uređaja putem AUX ulaza(3.5mm).

  9.717,00 din.
 • LD Systems IEHP1 in ear slušalice

  LD Systems IEHP1 in ear slušalice

  LDIEHP1 su ekstremno lagane, profesionalne in-ear slušalice. Velikog frekvencijskog opsega, čistog i jasnog zvuka. Dolazi u setu sa 3 različita uloška za uši.

 • Pioneer SE-MJ503-K slušalice

  Pioneer SE-MJ503-K slušalice

  Pioneer SE-MJ503-K su zatvorene dinamičke slušalice izuzetnog kvaliteta po jako pristupačnoj ceni. Punog i bogatog zvuka, modernog dizajna. Toliko su udobne i lagane da ćete zaboraviti da ih nosite na glavi uopšte.

 • Pioneer SE-MJ503-W slušalice

  Pioneer SE-MJ503-W slušalice

  Pioneer SE-MJ503-W su zatvorene dinamičke slušalice izuzetnog kvaliteta po jako pristupačnoj ceni. Punog i bogatog zvuka, modernog dizajna. Toliko su udobne i lagane da ćete zaboraviti da ih nosite na glavi uopšte. Dostupne u beloj ili crnoj boji.

 • Pioneer SE-MJ721-K slušalice

  Pioneer SE-MJ721-K slušalice

  Pioneer SE-MJ721-K su zatvorene dinamičke slušalice. Ove slušalice imaju neverovatno širok frekvencijski opseg pa možete uživati u apsolutno svim muzičkim žanrovima bei ikakve bojazni da nemaju dovoljno basa ili su srednji tonovi tupi. Izuzetno lagane i besprekornog dizajna, omogućiće vam da ih slušate satima, pa čak i da zaboravite da ih imate na glavi.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com