Miksete Behringer 1 - 10 od 27

 • Behringer PMP550M aktivna mikseta

  Behringer PMP550M aktivna mikseta

  Behringer PMP505M je dvanaestokanalni PMP550M power mikser koji sadrži izuzetnu snagu (2 x 250W stereo ili dual mono), a opet zadržava izvrstan odnos "snage-i-težine". Ovaj mikser koristi visoko-efektivno pojačalo D-klase i strujno napajanje izrazito male težine koje drastično umanjuje težinu ovog power miksera. KLARK TEKNIK multi-efekt procesor, kompresori, FBQ sistem detekcije mikrofonije i mogućnost povezivanja s Behringer Ultralink ULM bežičnim mikrofonima.

  32.350,00 din.
 • Behringer PMP560M aktivna miksta

  Behringer PMP560M aktivna miksta

  Behringer PMP560M je aktivna šestokanalna mikseta snage 2x250 W. Poseduje šest mikrofonskih XLR ulaza opremljenim visokokvalitetnim Klark Teknik predpojačivačima i USB konekcijom za digital wireless Behringer mikrofone. Sadrži jedan Main grafički ekvilajzer i poseban grafički ekvilajzer za Monitor sekciju, oba u varijanti 7-band. Svaki mikrofonski ulaz sadrži kompresor. Mikseta sadrži 24-bitnu banku efekata u 25 različitih preseta kao i FBQ sistem za detekciju mikrofonje.

  47.420,00 din.
 • Behringer XENYX 302 USB mikseta

  Behringer XENYX 302 USB mikseta

  Behringer Xenyx 302 USB je ultra kompaktna mikseta sa Audio/USB interfejsom. Uz miksetu se isporučuje adapter za napajanje kroz USB port. Moguće napajanje direktno napajanje putem USB porta posredstvom računara ili laptopa. Vrlo zahvalan mikser za terenska snimanja, jer ne zahteva nužno napanje iz mrežnog napona.

 • Behringer XENYX 502 mikseta

  Behringer XENYX 502 mikseta

  Behringer Xenyx 502 je analogni ultrakompaktni mikser Premium kvaliteta sa jednim mikrofonskim i 2 stereo linijska ulaza, kao i dva nezavisno kontrolirana stereo izlaza. Vrlo pogodan za prezentacije, u kombinaciji sa aktivnim zvučnim kutijama.

 • Behringer XENYX Q502 USB mikseta

  Behringer XENYX Q502 USB mikseta

  Behringer Xenyx Q502 USB je kompaktni mikser premium kvaliteta sa ukupno 5 ulaznih linija, Xenyx mikrofonskim preampima, British EQ, kompresorom i USB portom za povezivanje sa računarom. Zbog USB priključka može se koristiti kao interfejs. Uz miksetu se dobija instalacioni CD. Ima +48 napajanje kako bi se povezivali kondenzatorski mikrofoni.

 • Behringer XENYX Q1002 USB mikseta

  Behringer XENYX Q1002 USB mikseta

  Mali kompaktni mikser premium kvaliteta sa ukupno 10 ulaznih linija, Xenyx mikrofonskim preampima, British EQ, kompresorom i USB audio interfejsom.

 • Behringer XENYX Q1202 USB mikseta

  Behringer XENYX Q1202 USB mikseta

  Mali kompaktni mikser premium kvaliteta sa ukupno 12 ulaznih linija, Xenyx mikrofonskim preampima, British EQ, kompresorom i USB audio interfejsom.

 • Behringer XENYX 1002FX mikseta

  Behringer XENYX 1002FX mikseta

  Kompaktna mikseta sa efektima. Odlična za terenska snimanja i male kućne produkcije. Mikseta poseduje banku 24 bitnih efekata za dodatno ukrašavanje zvuka. Poseduje odličan mikrofonski preamp u sebi.

 • Behringer XENYX 1202FX mikseta

  Behringer XENYX 1202FX mikseta

  Dvanaestokanalna analogna mikseta sa efektima. Poseduje banku od 98 efekata koji se mogu poslati na bilo koji kanal na mikseti, studijskog kvaliteta. Poseduje fantomsko napajanje i vrlo je zahvalna za ozvučavanje bubnjeva.

 • Behringer XENYX 1002B mikseta

  Behringer XENYX 1002B mikseta

  Ultra kompaktna mikseta bez pojačala. Mikseta može da se napaja putem adaptera koji se isporučuje iz miksetu, a može da se napaja i preko baterija zbog čega je vrlo zahvalna za terenski rad.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com