Miksete Behringer 1 - 10 od 25

 • Behringer XENYX 502 mikseta

  Behringer XENYX 502 mikseta

  Ultrakompaktni mikser Premium kvaliteta sa jednim mikrofonskim i 2 stereo linijska ulaza, kao i dva nezavisno kontrolirana stereo izlaza. Vrlo pogodan za prezentacije, u kombinaciji sa aktivnom zvučnom kutijom.

 • Behringer XENYX 302 USB mikseta

  Behringer XENYX 302 USB mikseta

  Ultra kompaktna mikseta sa Audio/USB interfejsom. Uz miksetu se isporučuje adapter za napajanje kroz USB port. Moguće napajanje direktno napajanje putem USB porta posredstvom računara ili laptopa. Vrlo zahvalan mikser za terenska snimanja bez dodatnog izv

 • Behringer XENYX Q502 USB mikseta

  Behringer XENYX Q502 USB mikseta

  Mali kompaktni mikser premium kvaliteta sa ukupno 5 ulaznih linija, Xenyx mikrofonskim preampima, British EQ, kompresorom i USB audio interfejsom.

 • Behringer XENYX Q1002 USB mikseta

  Behringer XENYX Q1002 USB mikseta

  Mali kompaktni mikser premium kvaliteta sa ukupno 10 ulaznih linija, Xenyx mikrofonskim preampima, British EQ, kompresorom i USB audio interfejsom.

 • Behringer XENYX Q1202 USB mikseta

  Behringer XENYX Q1202 USB mikseta

  Mali kompaktni mikser premium kvaliteta sa ukupno 12 ulaznih linija, Xenyx mikrofonskim preampima, British EQ, kompresorom i USB audio interfejsom.

 • Behringer XENYX 1002FX mikseta

  Behringer XENYX 1002FX mikseta

  Kompaktna mikseta sa efektima. Odlična za terenska snimanja i male kućne produkcije. Mikseta poseduje banku 24 bitnih efekata za dodatno ukrašavanje zvuka. Poseduje odličan mikrofonski preamp u sebi.

 • Behringer XENYX 1202FX mikseta

  Behringer XENYX 1202FX mikseta

  Dvanaestokanalna analogna mikseta sa efektima. Poseduje banku od 98 efekata koji se mogu poslati na bilo koji kanal na mikseti, studijskog kvaliteta. Poseduje fantomsko napajanje i vrlo je zahvalna za ozvučavanje bubnjeva.

 • Behringer XENYX 1002B mikseta

  Behringer XENYX 1002B mikseta

  Ultra kompaktna mikseta bez pojačala. Mikseta može da se napaja putem adaptera koji se isporučuje iz miksetu, a može da se napaja i preko baterija zbog čega je vrlo zahvalna za terenski rad.

 • Behringer XENYX 1204 USB mikseta

  Behringer XENYX 1204 USB mikseta

  Odličan mikser za živo izvođenje muzike i pomoćni kućni studio. Poseduje četiri mono XLR konektora i istovetan broj XENYX Premium mikrofonskih predpojačanja. Svaki kanal poseduje tropojasni ekvilajzer. Na svakom XLR kanalu se nalazi kompresor.

 • Behringer XENYX Q1204 USB mikseta

  Behringer XENYX Q1204 USB mikseta

  Nova generacija Behringer mikseta iz serije XENYX sa USB priključkom. Mikseta poseduje 4 mikrofonskih kanala, USB port za Behringer wireless mikrofone koji takođe poseduju USB port, fantomsko napajanje, glavni izlaz XLR priklju

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com