Miksete Behringer 1 - 10 od 33

 • Behringer XENYX 502 mikseta

  Behringer XENYX 502 mikseta

  Behringer Xenyx 502 je pasivna mikseta sa jednim mikrofonskim i 2 stereo linijska ulaza, i jednim stereo izlazom. Vrlo pogodan za prezentacije, u kombinaciji sa aktivnim zvučnim kutijama, kao i za manji kućni studio.

 • Behringer XENYX 1002FX mikseta

  Behringer XENYX 1002FX mikseta

  Behringer XENYX 1002FX je pasivna mikseta sa dva mikrofonska i četiri stereo linijska ulaza, i jednim stereo izlazom. Mikrofonski kanali poseduju tropojasni ekvilajzer. Mikseta poseduje EX procesor sa 100 preseta. Vrlo pogodan za prezentacije, u kombinaciji sa aktivnim zvučnim kutijama, kao i za manji kućni studio.

 • Behringer XENYX Q502 USB mikseta

  Behringer XENYX Q502 USB mikseta

  Behringer Xenyx Q502 USB je kompaktni mikser premium kvaliteta sa ukupno 5 ulaznih linija, Xenyx mikrofonskim preampima, British EQ, kompresorom i USB portom za povezivanje sa računarom. Zbog USB priključka može se koristiti kao interfejs. Uz miksetu se dobija instalacioni CD. Ima +48 napajanje kako bi se povezivali kondenzatorski mikrofoni.

 • Behringer XENYX Q802 USB mikseta

  Behringer XENYX Q802 USB mikseta

  Mikser premium klase sa 8-ulaza i 2-busa, XENYX mikrofonska pretpojačala i kompresori, "british" ekvilajzeri i USB/audio interfejs. Sa milionima odanih i srećnih korisnika, Behringer XENYX mikseri su ubedljivo najpopularniji unutar svog cenovnog ranga. Opremljeni sa mikrofonskim pretpojačalima premium klase i mnogim naprednim opcijama koje viđate samo kod mnogo skupljih miksera, nova generacija XENYX Q serije USB miksera može da podnese sve što od nje zatražite tokom Vaših gaži, samim tim pruža vrhunske mogućnosti - sve sa ciljem stvaranja zadivljujućeg i profesionalnog zvuka. Odaberite jedan od modela sa oznakom "wireless ready" integracije i budite spremni za potpuno novu ULM seriju USB mikrofona - prvim mikrofonima te vrste u muzičkoj industriji. Uz ugrađeni USB/audeo interfejs, "jedno-dugme" mono-kanalne kompresore, KLARK TEKNIK FX pogon (dostupne uz odabrane modele), XENYX Q serija USB miksera dolazi sa svim potrebnim softverom za snimanje i uređivanje snimaka na računaru koji će Vam ikada biti potreban te će od Vašeg računara stvoriti recording Studio visokih performansi

 • Behringer XENYX X1222 USB mikseta

  Behringer XENYX X1222 USB mikseta

  Analogna mikseta sa efektima i USB konekcijom. Mikseta poseduje šest balansiranih mono mikrofonskih priključaka i kompresor na svakom mikrofonskom kanalu, tropojasni ekvilajzer. Odlična za studijski i terenski rad.

 • Behringer XENYX QX602 MP3 mikseta

  Behringer XENYX QX602 MP3 mikseta

  Behringer Xenyx QX602 MP3 je pasivna mikseta sa 2 mikrofonska kanala i 2 stereo linijska kanala. Svaki kanal poseduje tropojasni ekvilajzer. Poseduje i MP3 plejer koji pušta fajlove sa USB memorija. Odlična mikseta za kućno snimanje, probe ili žive nastupe.

 • Behringer XENYX QX1222 USB mikseta

  Behringer XENYX QX1222 USB mikseta

  Behringer XENYX QX1222 USB je pasivna mikseta sa 6 mikrofonskih kanala i 2 stereo linijska kanala. Svaki kanal poseduje tropojasni ekvilajzer sa prarametričkim srednjim pojasem. Svi mikrofonski kanali poseduju kompresor. Poseduje Klark Tehnik FX procesor sa 100 preseta, kao i FBQ sistem za automatsko nalaženje i ukidanje mikrofonije. USB ulaz omogućava vezu miksete i računara. Odlična mikseta za kućno snimanje, probe ili žive nastupe.

 • Behringer XENYX QX1832USB mikseta

  Behringer XENYX QX1832USB mikseta

  Behringer XENYX QX1832USB je pasivna mikseta sa 6 mikrofonskih kanala i 4 stereo linijska kanala. Svaki kanal poseduje tropojasni ekvilajzer sa prarametričkim srednjim pojasem. Svi mikrofonski kanali poseduju kompresor. Poseduje Klark Tehnik FX procesor sa 100 preseta, kao i FBQ sistem za automatsko nalaženje i ukidanje mikrofonije. USB ulaz omogućava vezu miksete i računara. Odlična mikseta za kućno snimanje, probe ili žive nastupe.

 • Behringer XENYX QX2222USB mikseta

  Behringer XENYX QX2222USB mikseta

  Behringer XENYX QX2222USB je pasivna mikseta sa 8 mikrofonskih kanala i 4 stereo linijska kanala. Svaki kanal poseduje tropojasni ekvilajzer sa prarametričkim srednjim pojasem. Svi mikrofonski kanali poseduju kompresor. Poseduje Klark Tehnik FX procesor sa 100 preseta, kao i FBQ sistem za automatsko nalaženje i ukidanje mikrofonije. USB ulaz omogućava vezu miksete i računara. Odlična mikseta za kućno snimanje, probe ili žive nastupe.

  43.665,00 din.
 • Behringer PMP550M aktivna mikseta

  Behringer PMP550M aktivna mikseta

  Behringer PMP505M je dvanaestokanalni PMP550M power mikser koji sadrži izuzetnu snagu (2 x 250W stereo ili dual mono), a opet zadržava izvrstan odnos "snage-i-težine". Ovaj mikser koristi visoko-efektivno pojačalo D-klase i strujno napajanje izrazito male težine koje drastično umanjuje težinu ovog power miksera. KLARK TEKNIK multi-efekt procesor, kompresori, FBQ sistem detekcije mikrofonije i mogućnost povezivanja s Behringer Ultralink ULM bežičnim mikrofonima.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com