Miksete Roland

 • Roland V-8SD video mikseta

  Roland V-8SD video mikseta

  V-8 je osmokanalni Video Mixer sa svim mogućnostima koji ima V-4 samo sa 8 kanala, dva RGB ulaza za sliku sa kompjutera, monitorskim izlazima i dodatnim moćnim efektima. Najbolje stvari sa V-4 su i dalje tu - lakoća korišćenja, visok kvalitet digitalne obrade slike, mnoštvo video efekata, kao i BPM sinhronizacija sa muzikom. Ovaj mikser nove generacije proširuje mogućnosti video prezentacije i miksa video signala za nove, zahtevnije namene. Video izlazi DV kvaliteta sa punim digitalnim procesiranjem signala Interno, V-8 procesira signal u 4:2:2 full-frame digitalnom formatu, i sa više od 500 linija video rezolucije obezbeđuje veoma visok kvalitet slike na izlazu. Direktan ulaz signala sa kompjutera. V-8 ima ugrađeni scan converter, koji omogućuje direktno povezivanje RGB signala (VGA - UXGA) na dva D-Sub priključka na zadnjem panelu. Prekidačem na gornjem panelu se vrši izbor prikaza između dva kompjutera priključena na njima. Korišćenjem luma ili chroma key-a se mogu potpisivati emisije ili prenosi ili šta god je na izlazu. Nema lakšeg načina za integraciju kompjuterske grafike i video slike.

  1920 €
 • Roland BA-330 PA Aktivni stereo portabl sistem

  Roland BA-330 PA Aktivni stereo portabl sistem

  Bilo na baterije ili preko priključka na električnu mrežu, BA-330 poseduje zvučne performanse koje su neverovatne u odnosu na njegovu fizičku veličinu.Njegovo digitalno stereo pojačalo pogoni 4 stereo zvučnika od 6.5" i 2 visokotonska zvučnika, koji su postavljeni tako da kreiraju široku stereo zvučnu sliku.

  720 €
 • Roland V-4EX video mikseta

  Roland V-4EX video mikseta

  Video mixer sa HDMI ulazima i izlazima, USB streamingom i ugrađenim multiviewerom sa kontrolom preko dodira ekrana. Roland V-4EX unapređuje standard koji je postavio V-4 četvorokanalni video mikser u prvom redu time što poseduje HDMI ulaze i izlaze, USB streaming za web, HDCP funkcionalnost, touch multi-viewer, i audio embedding. Ove mogućnosti su dodate na ionako moćne osnove kao što su efekti i jedinstveni korisnički interfejs koji je od V-4 napravio jednog od najprodavanijih video miksera svih vremena.

  1990 €
 • Roland V-40HD video mikseta

  Roland V-40HD video mikseta

  Roland V-40HD Multi-Format Live Video Switcher je najnoviji predstavnik moćne serije miksera kao što su V-1600HD i V-800HD. V-40HD Live Video Switcher je savršen za bilo koji posao u kojem je potrebno miksati slike sa raznih izvora, bilo digitalnih ili analognih, kompjuterskih ili video. Posebna mu je prednost što omogućuje priključivanje HDMI uređaja, kao i kompjutera.

  4200 €
 • Roland VR-50HD video mikseta

  Roland VR-50HD video mikseta

  VR-50HD ima sve to u jednom jedinom uređaju - sve što je potrebno za kompletnu HD produkciju. Može primiti signal sa kamera, kompjutera, Blu-ray playera, DVD playera, mikrofona, iPad ili sličnih uređaja bez brige o tome da li je priključeni uređaj analogni ili digitalni i kakav mu je format izlaza. Osim HD-SDI i HDMI izlaza za HD snimanje ovaj uređaj poseduje i USB 3.0 i 2.0 izlaz. To omogućuje da se priključi na kompjuter i snima ili streamuje na web. Svi digitalni video izlazi imaju embedded audio.

  7500 €
 • Roland V-800HD video mikseta

  Roland V-800HD video mikseta

  V-800HD podržava veliki broj ulaznih formata, od analognih do digitalnih, sa svim potrebnim konektorima. SDI konektori podržavaju 3G, HD i SD signal. DVI-I konektori omogućuju priključenje DVI-D, DVI-A pa čak i HDMI preko jednostavnog HDMI/DVI adaptera. Mini D-Sub 15 pinski konektori omogućuju priključivanje SD/HD komponentnog signala kao i kompjutera preko RGB ulaza. Podržan je video signal pune HD rezolucije 1080p sa protokom do 3 Gbps - duplo veći od standardnog HD! Odmah se vidi jasnoća boja kao u originalu i detaljnost slike sa kamere i sa kompjutera.

  10800 €
 • Roland BA-55 Battery Powered Portable Amplifier

  Roland BA-55 Battery Powered Portable Amplifier

  BA-55 je jedinstven po tome što je visoko kvalitetan, sadrži sve što je potrebno, radi i na baterije i to u svakom okruženju. Solidno, ali lagano, dobija se sa odgovarajućim vokalnim mikrofonom, pa se može koristiti za pevanje, govore i sve PA namene. BA-55 se može iskoristiti kao mali bežični PA sistem u učionicama, na poslovnim sastancima, u restoranima, na svadbama, manjim muzičkim priredbama itd. Ali BA-55 poseduje nešto do sada neviđeno kod ovakvih uređaja - ugrađeni senzor pozicije koji detektuje kako je postavljen i na osnovu toga dok radi u horizontalnom položaju radi sa stereo izlazom, a čim se okrene vertikalno radi u mono modu. Ako držite govor i treba vam maksimalna snaga, koristite mono mod. Za širu stereo sliku, okrenite ga horizontalno. Ne može biti jednostavnije! BA-55 je na raspolaganju u crnoj (BA-55) ili beloj varijanti (BA-55-WH). Odaberite boju koja više odgovara Vašim potrebama.

  790 €
 • Roland M-300 mikseta

  Roland M-300 mikseta

  Roland je 2007 predstavio najmoderniji V-Mixing Sistem na svetu. V-Mixing Sistem se sastoji i iz nekoliko modela V-Mixer Live Mixing konzola, Digital Snake za najmoderniji digitalni transfer audio signala, M-48 Personal Mixing Sistem i SONAR REAC Recording Sistem za višekanalno snimanje. V-Mixing Sistem je odlično prihvaćen u celom svetu, zbog visoko kvalitetnog zvuka, sjajnih mogućnosti koje pruža, ali i proširivosti i jednostavne upotrebe. V-Mixing Sistemi se koriste na koncertima, turama i pri produkciji, na TV i radio stanicama, kao i u ozvučavanju koncertnih dvorana, obrazovnih i verskih institucija. M-300 V-Mixer omogućuje širu upotrebu V-Mixing Sistema zbog svoje kompaktnosti, i mogućnosti upotrebe u svakoj situaciji. M-300 ima osnovne mogućnosti V-Mixera i omogućuje vrhunske performanse po izuzetnoj ceni.

  3990 €
 • Roland M-480 Live Mixing Console (48 channel)

  Roland M-480 Live Mixing Console (48 channel)

  The Roland M-480 V-Mixer boasts a powerful new mixing engine, providing a premium console choice.

  5600 €
 • RSS M-400 Digital REAC Mixer

  RSS M-400 Digital REAC Mixer

  The M-400 is a complete digital mixing system that provides the purest sound possible. The complete system incorporates a digital snake and mixing console in one integrated system.

  8260 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com