Flight Električne gitare - razno

 • Flight ELP10 BLK električna gitara

  Flight ELP10 BLK električna gitara

  Flight ELP10 BLK električna gitara je odlična prilika da se i početnici upoznaju sa tradicionalnim vrlinama LP modela, kao što su topao ton i bogat sustain. Adekvatan izbor materijala - mahagoni trup sa gornjom pločom od javora, mahagoni vrat, dva alnico humbucker magneta sa nezavisnim volume i tone kontrolama, 24.75" skala. Izuzetno kvalitetan instrument za učenike i hobiste.

  18.900,00 din.
 • Flight EIB10 BLK električna gitara

  Flight EIB10 BLK električna gitara

  Flight EIB10 BLK električna gitara je model urađen po uzoru na Ibanez S/SA seriju, i nudi povoljnu i kvalitetnu opciju za početnike i hobiste, da za malo novca dođu do modernog i svirljivog instrumenta. Sa dva single coil magneta i jednim humbucker-om, daje širok spektar tonova, za sve muzičke žanrove.

  14.400,00 din.
 • Flight EST13-V2 BLK električna gitara

  Flight EST13-V2 BLK električna gitara

  Flight EST13-V2 BLK električna gitara nudi fat-strat konfiguraciju sa dva single coil magneta, jednim humbucker-om, standardni vintage 6-point tremolo, telo od topole, vrat od javora sa 22 praga, i odličan odnos uloženo-dobijeno. Kvalitetna početnička gitara za učenike i hobiste.

  12.500,00 din.
 • Flight EST11-V2 MRD električna gitara

  Flight EST11-V2 MRD električna gitara

  Flight EST11-V2 MRD električna gitara nudi klasičnu stratocaster konfiguraciju sa tri single coil magneta, standardni vintage 6-point tremolo, telo od topole, vrat od javora sa 22 praga, i odličan odnos uloženo-dobijeno. Kvalitetna početnička gitara za učenike i hobiste.

  12.500,00 din.
 • Flight EST11-V2 BLK električna gitara

  Flight EST11-V2 BLK električna gitara

  Flight EST11-V2 BLK električna gitara nudi klasičnu stratocaster konfiguraciju sa tri single coil magneta, standardni vintage 6-point tremolo, telo od topole, vrat od javora sa 22 praga, i odličan odnos uloženo-dobijeno. Kvalitetna početnička gitara za učenike i hobiste.

  12.500,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com