Pojačala za akustične gitare 1 - 10 od 17

 • Marshall AS50D pojačalo za akustičnu gitaru

  Marshall AS50D pojačalo za akustičnu gitaru

  Marshall AS50D je 50 W, 2 x 8” kombo pojačalo za akustičnu gitaru sa 2 kanala, uključujući i phantom-power kanal namenjen mikrofonu za pevanje.Pojačalo poseduje digitalni chorus, reverb, i anti-feedback filter. Svaki kanal ima zasebno volume potenciometar, EQ, FX loop, i D.I. output.

  35.900,00 din.
 • Laney LA10, pojačalo za akustičnu gitaru

  Laney LA10, pojačalo za akustičnu gitaru

  Odlično kućno pojačalo za akustičnu gitaru, snage 10W i dvopojasnim ekvilajzerom. Napravljeno za vežbanje kod kuće i vežbanje sa društvom. Poseduje izlaz za slušalice koji kada je aktiviran mutira zvučnik, pa možete da vežbate bez smetanja ostalim ukućanima.

 • LANEY LA20C pojačalo za akustičnu gitaru

  LANEY LA20C pojačalo za akustičnu gitaru

  Kućno pojačalo za ozvučenu akustičnu ili klasičnu gitaru, snage 20W sa reverbom i chorusom. Na prednjem panelu poseduje AUX priključak za CD/MP3 playe kao i tropojasni ekvilajzer.Pojačalo se može koristiti i kao mali monitor na svirkama jer poseduje direct out.

 • LANEY LA65D pojačalo za akustičnu gitaru

  LANEY LA65D pojačalo za akustičnu gitaru

  Profesionalna varijanta Laney kombo pojačala za akustičnu gitaru, model LA65C. Snage 65W dovoljno za bilo kakav monitoring, dok se kvalitetni balansirani direct out brine da signal iz pojačala u miksetu bude poslat sa najmanje moguće izobličenja i šuma.Odvojeni mikrofonski i instrumentalni ulaz. Četvoropojasni grafički ekvilajzer, reverb, chorus, effects loop, line in, AUX in,izlaz za slušalice. Zvučnici su prečnika 8 inča. Kombinovani TRS/XLR ulazi na instrumentalnom i mikrofonskom ulazu.

 • Laney A1+ pojačalo za akustičnu gitaru

  Laney A1+ pojačalo za akustičnu gitaru

  Laney A1+ je najjači model u njihovoj seriji pojačala za akustičnu gitaru. Sa 2 kanala i 80 watt-i snage kroz 8" bas zvučnik i 1" Dome driver. Oba kanala su identična sa XLR balansiranim ulazom ili mono jack ulazom+mikrofonskim ulazom. Oba kanala se mogu dozirati što je odlično za instrumente sa više pickup sistema. Na drugom kanalu je tu i fantomsko napajanje za mikrofone. Oba kanala imaju EQ kontrolu, sub sonic filter za bolji bas odziv, anti-feedback kontrolu i prekidač za obrtanje faze.

  47.595,00 din.
 • Roland AC-33 Acoustic Chorus pojačalo za akustičnu gitaru

  Roland AC-33 Acoustic Chorus pojačalo za akustičnu gitaru

  Pun, dubok stereo zvuk, u portabl varijanti - to je AC-33, prvo pojačalo za akustičnu gitaru na svetu koje radi na obične AA baterije. Prenosivo, ali moćno, AC-33 poseduje pravi stereo zvuk...

  62.730,00 din.
 • Roland AC-33 RW Acoustic Chorus pojačalo za akustičnu gitaru

  Roland AC-33 RW Acoustic Chorus pojačalo za akustičnu gitaru

  The AC-33 is the world’s first battery-powered amp made specifically for acoustic guitar. Portable yet powerful, the AC-33 provides true stereo sound, Guitar and Mic/Line channels, custom-tailored effects, anti-feedback, and a Phrase Looper. Thanks to its

  62.730,00 din.
 • Roland AC-40 Acoustic Chorus pojačalo za akustičnu gitaru

  Roland AC-40 Acoustic Chorus pojačalo za akustičnu gitaru

  Idealan za gitariste pevače, versatilni AC-40 isporučuje vrhunski stereo akustični zvuk u praktičnom i mobilnom pakovanju. Prinova u Rolandovoj Acoustic Chorus familiji pruža čistu, glasnu i prirodnu reprodukciju akustičnih intrumenata, sa dvokanalnom konfiguracijom koja podržava gitaru i mikrofon. Stereo efekti uključuju digitalni reverb i čuveni Roland chorus, dok anti feedback funkcija automatski kontroliše problematičnu mikrofoniju. Lagan, čvrst i spreman za svirku, AC-40 je perfektna solucija za muzičara u pokretu...

  49.600,00 din.
 • Roland AC-60 Acoustic Chorus pojačalo za akustičnu gitaru

  Roland AC-60 Acoustic Chorus pojačalo za akustičnu gitaru

  Pojačalo za kustičnu gitaru, reprodukuje vrlozvuk vrlo bogat alikvotama. Na sebi ima reverb koji dodatno doprinosi lepoti i živosti akustičnim gitarama.

  71.920,00 din.
 • Roland AC-60 RW Acoustic Chorus pojačalo za akustičnu gitaru

  Roland AC-60 RW Acoustic Chorus pojačalo za akustičnu gitaru

  This innovative stereo amp uses sophisticated signal processing to deliver a crisp sound with lush stereo/multi-band chorus — including Wide mode — plus delay/reverb and impressive Auto Anti-Feedback control. And with its two-channel Mic/Line design and s

  71.920,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com