Gitarski paketi

 • Gitarski paket Flight Marshall

  Gitarski paket Flight Marshall

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crnoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Marshall MG10CF, kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Marshall je najzvučnije ime u svetu gitarskih pojačala i savršen je za vežbanje kod kuće.

  27.000,00 22.400,00 din.
 • Gitarski paket Flight Marshall

  Gitarski paket Flight Marshall

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crvenoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Marshall MG10CF, Warwick kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Marshall je najzvučnije ime u svetu gitarskih pojačala i savršen je za vežbanje kod kuće.

  27.000,00 22.400,00 din.
 • Gitarski paket Flight Marshall

  Gitarski paket Flight Marshall

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crnoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Marshall MG10CF, Warwick kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Marshall je najzvučnije ime u svetu gitarskih pojačala i savršen je za vežbanje kod kuće.

  27.000,00 22.400,00 din.
 • Gewa VGS RC-100 električna gitara paket

  Gewa VGS RC-100 električna gitara paket

  Gewa VGS paket sadrži električnu gitaru VGS RC-100 u stratokaster stilu, ZAR E-10SE pojačalo od 10 watti, digitalni štimer sa ugrađenim mikrofonom, kabl, kaiš, set rezervnih žica, torbu za gitaru kao i trzalice. Odličan paket za početnike i hobiste.

  21.241,00 din.
 • Encore Telecaster gitarski paket

  Encore Telecaster gitarski paket

  Encore gitarski paketi!!! Odlična gitara u telecaster stilu, i fenomenalno malo kućno pojačalo Laney LX10 sa ulazom za slušalice i izlazom za mp3. RockBag torba od nepromočivog materijala, Warwick kabl i trzalice. Paket za početnike I entuzijaste...

 • Gitarski paket Flight Vox

  Gitarski paket Flight Vox

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11,Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Vox Mini3 G2, kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu,fenomenalne završne obrade i odličnog tona.Vox poseduje 11 modela pojačala i 8 efekata i savršen je za vežbanje kod kuće ili na terenu.Može da radi i na baterije.

 • Gitarski paket Marshall Encore

  Gitarski paket Marshall Encore

  E2 je model namenjen pretežno ljubiteljima rock, blues i kantri muzike. Odličan instrument za početnike po vrlo prihvatljivoj ceni. Gitaru krasi vrlo pun zvuk kako na klin tako i na dist režimu. Marshall MG-10CF Carbon fiber je malo kombom kućno pojačalo snage 10 watt-i. Zvučnik prečnika 6.5 inča...

 • Ibanez GAX 30 gitarski paket

  Ibanez GAX 30 gitarski paket

  Paket za ozbiljan rok ton!!! Ibanez GAX-30 je pravi radnik medju gitarama. Dva hambakera, fiksirani bridge, lagano telo od agathis-a, vrat od javora. Jednostavna, laka za sviranje gitara, odličnog tona. Malo kućno pojačaloLaney LX10, sa izlazom za slušalice i ulazom za mp3. Torba od nepromočivog materijala, kabl i trzalice.

 • Flight gitarski paket I

  Flight gitarski paket I

  Gitarski paket koji sadrži sve što je potrebno početniku za učenje i muziciranje. Odlična gitara u Stratocaster stilu, pojačalo snage 25W sa reverbom, torba od nepromočivog materijala, kabl i trzalice.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  23.916,00 din.
 • Flight gitarski paket II

  Flight gitarski paket II

  Gitarski paket koji sadrži sve što je potrebno početniku za učenje i muziciranje. Odlična gitara u Stratocaster stilu, pojačalo snage 20W sa, torba od nepromočivog materijala, kabl i trzalice.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  21.800,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com