Gitarski paketi 1 - 10 od 17

 • Flight Marshall gitarski paket

  Flight Marshall gitarski paket

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crnoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Marshall MS4, kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Marshall je najzvučnije ime u svetu gitarskih pojačala i savršen je za vežbanje kod kuće ili u pokretu.

  18.563,00 din.
 • Gitarski paket Flight Marshall

  Gitarski paket Flight Marshall

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crnoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Marshall MG10CF, kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Marshall je najzvučnije ime u svetu gitarskih pojačala i savršen je za vežbanje kod kuće.

  27.000,00 22.400,00 din.
 • Gitarski paket Flight Marshall

  Gitarski paket Flight Marshall

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crvenoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Marshall MG10CF, Warwick kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Marshall je najzvučnije ime u svetu gitarskih pojačala i savršen je za vežbanje kod kuće.

  27.000,00 22.400,00 din.
 • Gitarski paket Flight Marshall

  Gitarski paket Flight Marshall

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crnoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Marshall MG10CF, Warwick kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Marshall je najzvučnije ime u svetu gitarskih pojačala i savršen je za vežbanje kod kuće.

  27.000,00 22.400,00 din.
 • Flight Roland gitarski paket

  Flight Roland gitarski paket

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u sunburst boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Roland CUBE 10GX, kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Roland je savršen za vežbanje kod kuće ili u pokretu.

  31.815,00 din.
 • Flight Roland gitarski paket

  Flight Roland gitarski paket

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crvenoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Roland MICRO CUBE GX , kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Roland je savršen za vežbanje kod kuće ili u pokretu.

  30.628,00 din.
 • Roland Ibanez gitarski paket

  Roland Ibanez gitarski paket

  Napredniji paket za početnike i hobiste.Električna gitara Ibanez GRX70 QATRB, Roland CUBE-10GX gitarsko pojačalo, torba od nepromočivog materijala, instrumentalni kabl i trzalice. Roland CUBE-10GX gitarsko pojačalo,sa impresivnim zvukom, ugrađenim efektima i mogućnošću izmene COSM modela pojačala pomoću besplatne aplikacije za iOS i Android kompatibilne uređaje CUBE-10GX je idealno malo pojačalo za vežbu i snimanje. Sve komponente su odličnog kvaliteta i pružiće godine zabave i učenja.

  41.835,00 din.
 • Roland Ibanez gitarski paket

  Roland Ibanez gitarski paket

  Napredniji paket za početnike i hobiste.Električna gitara Ibanez GRX70 QATRB, Roland Micro Cube GX gitarsko pojačalo, torba od nepromočivog materijala, instrumentalni kabl i trzalice. Sve komponente su odličnog kvaliteta i pružiće godine zabave i učenja.

  40.647,00 din.
 • Roland Ibanez gitarski paket

  Roland Ibanez gitarski paket

  Napredniji paket za početnike i hobiste.Električna gitara Ibanez GRX70 QATRB, Roland CUBE-10GX gitarsko pojačalo, torba od nepromočivog materijala, instrumentalni kabl i trzalice. Roland Micro CUBE GX gitarsko pojačalo,sa impresivnim zvukom, ugrađenim efektima, je idealno malo pojačalo za vežbu i snimanje. Sve komponente su odličnog kvaliteta i pružiće godine zabave i učenja.

  40.647,00 din.
 • VGS RC-100 električna gitara paket

  VGS RC-100 električna gitara paket

  Gewa VGS paket sadrži električnu gitaru VGS RC-100 u stratokaster stilu, ZAR E-10SE pojačalo od 10 watti, digitalni štimer sa ugrađenim mikrofonom, kabl, kaiš, set rezervnih žica, torbu za gitaru kao i trzalice. Odličan paket za početnike i hobiste.

  21.241,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com