Jay Turser Gitarski paketi

 • Jay Turser Marshall gitarski paket 1

  Jay Turser Marshall gitarski paket 1

  Jay Turser Marshall gitarski paket je odličan izbor za hobi svirače i naprednije početnike. Gitara JT-300V-3TS iz višestruko nagrađivane serije, u prelepom Tobacco Sunburst finišu, tonom i svirljivošću lako parira znatno skupljim instrumentima. Pojačalo Marshall MG10 iz nove Gold serije nastavlja tradiciju prethodnika i sa razlogom je jedno od najprodavanijih kućnih pojačala na svetu, sa 10W snage, dva kanala, AUX ulazom i izlazom za slušalice. Pribor uključuje i Rockbag Eco Line nepromočivu futrolu, Rockstrap tribal G kaiš za gitaru, Rockcable RCL30203 kabl, i tri Dunlop tortex trzalice. Sve što Vam je potrebno za kvalitetno sviranje na jednom mestu.

  33.265,00 30.240,00 din.
 • Jay Turser Marshall gitarski paket 2

  Jay Turser Marshall gitarski paket 2

  Jay Turser Marshall gitarski paket je odličan izbor za hobi svirače i naprednije početnike. Gitara JT-300V-VWH iz višestruko nagrađivane serije, u prelepom Vintage White finišu, tonom i svirljivošću lako parira znatno skupljim instrumentima. Pojačalo Marshall MG10 iz nove Gold serije nastavlja tradiciju prethodnika i sa razlogom je jedno od najprodavanijih kućnih pojačala na svetu, sa 10W snage, dva kanala, AUX ulazom i izlazom za slušalice. Pribor uključuje i Rockbag Eco Line nepromočivu futrolu, Rockstrap tribal G kaiš za gitaru, Rockcable RCL30203 kabl, i tri Dunlop tortex trzalice. Sve što Vam je potrebno za kvalitetno sviranje na jednom mestu.

  33.265,00 30.240,00 din.
 • Jay Turser Marshall gitarski paket 3

  Jay Turser Marshall gitarski paket 3

  Jay Turser Marshall gitarski paket je odličan izbor za hobi svirače i naprednije početnike. Gitara JT-300QMT-AMB iz višestruko nagrađivane serije, sa topom od javora, u prelepom Amber Burst finišu, tonom i svirljivošću lako parira znatno skupljim instrumentima. Pojačalo Marshall MG10 iz nove Gold serije nastavlja tradiciju prethodnika i sa razlogom je jedno od najprodavanijih kućnih pojačala na svetu, sa 10W snage, dva kanala, AUX ulazom i izlazom za slušalice. Pribor uključuje i Rockbag Eco Line nepromočivu futrolu, Rockstrap tribal G kaiš za gitaru, Rockcable RCL30203 kabl, i tri Dunlop tortex trzalice. Sve što Vam je potrebno za kvalitetno sviranje na jednom mestu.

  36.960,00 33.240,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com