Ibanez Gitarski paketi

 • Roland Ibanez gitarski paket

  Roland Ibanez gitarski paket

  Napredniji paket za početnike i hobiste.Električna gitara Ibanez GRX70 QATRB, Roland CUBE-10GX gitarsko pojačalo, torba od nepromočivog materijala, instrumentalni kabl i trzalice. Roland CUBE-10GX gitarsko pojačalo,sa impresivnim zvukom, ugrađenim efektima i mogućnošću izmene COSM modela pojačala pomoću besplatne aplikacije za iOS i Android kompatibilne uređaje CUBE-10GX je idealno malo pojačalo za vežbu i snimanje. Sve komponente su odličnog kvaliteta i pružiće godine zabave i učenja.

  41.835,00 din.
 • Roland Ibanez gitarski paket

  Roland Ibanez gitarski paket

  Napredniji paket za početnike i hobiste.Električna gitara Ibanez GRX70 QATRB, Roland Micro Cube GX gitarsko pojačalo, torba od nepromočivog materijala, instrumentalni kabl i trzalice. Sve komponente su odličnog kvaliteta i pružiće godine zabave i učenja.

  40.647,00 din.
 • Roland Ibanez gitarski paket

  Roland Ibanez gitarski paket

  Napredniji paket za početnike i hobiste.Električna gitara Ibanez GRX70 QATRB, Roland CUBE-10GX gitarsko pojačalo, torba od nepromočivog materijala, instrumentalni kabl i trzalice. Roland Micro CUBE GX gitarsko pojačalo,sa impresivnim zvukom, ugrađenim efektima, je idealno malo pojačalo za vežbu i snimanje. Sve komponente su odličnog kvaliteta i pružiće godine zabave i učenja.

  40.647,00 din.
 • Ibanez GAX 30 gitarski paket

  Ibanez GAX 30 gitarski paket

  Paket za ozbiljan rok ton!!! Ibanez GAX-30 je pravi radnik medju gitarama. Dva hambakera, fiksirani bridge, lagano telo od agathis-a, vrat od javora. Jednostavna, laka za sviranje gitara, odličnog tona. Malo kućno pojačaloLaney LX10, sa izlazom za slušalice i ulazom za mp3. Torba od nepromočivog materijala, kabl i trzalice.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com