Flight Gitarski paketi

 • Flight Marshall gitarski paket

  Flight Marshall gitarski paket

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crnoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Marshall MS4, kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Marshall je najzvučnije ime u svetu gitarskih pojačala i savršen je za vežbanje kod kuće ili u pokretu.

  18.563,00 din.
 • Gitarski paket Flight Marshall

  Gitarski paket Flight Marshall

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crnoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Marshall MG10CF, kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Marshall je najzvučnije ime u svetu gitarskih pojačala i savršen je za vežbanje kod kuće.

  27.000,00 22.400,00 din.
 • Gitarski paket Flight Marshall

  Gitarski paket Flight Marshall

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crvenoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Marshall MG10CF, Warwick kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Marshall je najzvučnije ime u svetu gitarskih pojačala i savršen je za vežbanje kod kuće.

  27.000,00 22.400,00 din.
 • Gitarski paket Flight Marshall

  Gitarski paket Flight Marshall

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crnoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Marshall MG10CF, Warwick kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Marshall je najzvučnije ime u svetu gitarskih pojačala i savršen je za vežbanje kod kuće.

  27.000,00 22.400,00 din.
 • Flight Artec gitarski paket

  Flight Artec gitarski paket

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crnoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Artec G35R sa reverbom i dovoljno snage za manje probe, kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona.

  27.870,00 din.
 • Flight Roland gitarski paket

  Flight Roland gitarski paket

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u sunburst boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Roland CUBE 10GX, kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Roland je savršen za vežbanje kod kuće ili u pokretu.

  31.815,00 din.
 • Flight Roland gitarski paket

  Flight Roland gitarski paket

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11 u crvenoj boji, Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Roland MICRO CUBE GX , kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu, fenomenalne završne obrade i odličnog tona. Roland je savršen za vežbanje kod kuće ili u pokretu.

  30.628,00 din.
 • Gitarski paket Flight Vox

  Gitarski paket Flight Vox

  Paket za početnike i hobiste. Električna gitara Flight EST11,Rockbag torba od nepromočivog materijala, pojačalo Vox Mini3 G2, kabl i trzalice.Gitara je apsolutni hit u početničkom cenovnom rangu,fenomenalne završne obrade i odličnog tona.Vox poseduje 11 modela pojačala i 8 efekata i savršen je za vežbanje kod kuće ili na terenu.Može da radi i na baterije.

 • Flight gitarski paket I

  Flight gitarski paket I

  Gitarski paket koji sadrži sve što je potrebno početniku za učenje i muziciranje. Odlična gitara u Stratocaster stilu, pojačalo snage 25W sa reverbom, torba od nepromočivog materijala, kabl i trzalice.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  23.916,00 din.
 • Flight gitarski paket II

  Flight gitarski paket II

  Gitarski paket koji sadrži sve što je potrebno početniku za učenje i muziciranje. Odlična gitara u Stratocaster stilu, pojačalo snage 20W sa, torba od nepromočivog materijala, kabl i trzalice.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  21.800,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com