Audio Interface 1 - 10 od 27

 • Focusrite Scarlett Solo 2nd gen

  Focusrite Scarlett Solo 2nd gen

  Focusrite Scarlett Solo 2nd gen je osnovni audio interfejs koji sadrži jedan mikrofonski i jedan linijski ulaz za instrument, kao i izlaz za monitore i USB konekciju sa računarom. Osmišljen je kao priručni interfejs koji služi da se pomoću njega zabeleže zvučne i muzičke ideje u bilo kom trenutku na bilo kom mestu što može da bude veoma zahvalno kompozitorima i muzičarima koji su uvek u pokretu. Scarlett Solo je kompatibilan sa PC ili MAC platformom, dok je idealan u kombinaciji sa Pro Tools, Creative pack-om, kao i Ableton Live programima. Focusrite interfejsi nove generacije imaju manje latencije od bilo kog drugog interfejsa na tržištu danas.

  13.510,00 din.
 • Focusrite Scarlett Solo Studio 2nd gen

  Focusrite Scarlett Solo Studio 2nd gen

  Focusrite Scarlett Solo Studio 2nd gen je komplet koji sastoji od jednog Scarlet Solo audio interfejsa, jednog Scarlett Studio CM 25 kondenzatorskog mikrofona i jednog para Scarlett HP 60 studijskih slušalica. Scarlet Solo 2nd gen je audio interfejs koji sadrži jedan mikrofonski i jedan linijski ulaz za instrument, kao i izlaz za monitore i USB konekciju sa računarom. Ceo komplet je osmišljen kao priručni kućni studio za simanje i beleženje vokalnih i instrumentalnih ideja u kućnim uslovima. Scarlett Solo 2nd gen je kompatibilan sa PC ili MAC platformom, dok je idealan u kombinaciji sa Pro Tools, Creative pack-om, kao i Ableton Live programima. Scarlett CM 25 je širokopojasni kondenzatorski mikrofon namenjen snimanju vokala i voice over-a. Scarlett HP 60 je par zatvorenih slušalica i poptuno izoluju sve okolne izvore zvuka. Focusrite interfejsi nove generacije imaju manje latencije od bilo kog drugog interfejsa na tržištu danas.

  25.633,00 din.
 • Focusrite Scarlett 2i2 2nd gen

  Focusrite Scarlett 2i2 2nd gen

  Focusrite Scarlett 2i2 2nd gen je USB audio interfejs sa 2 ulaza i 2 izlaza, koji poseduje dva više puta nagrađivana Focusrite preampa. U atraktivnom aluminiumskom kućištu. Napaja se sa USB-a tako da ovaj audio interfejs možete poneti sa sobom po potrebi. Focusrite interfejsi nove generacije imaju manje latencije od bilo kog drugog interfejsa na tržištu danas.

  18.200,00 din.
 • Focusrite Scarlett 2i2 Studio 2nd gen

  Focusrite Scarlett 2i2 Studio 2nd gen

  Focusrite Scarlett 2i2 Studio 2nd gen sadrži jedan audio interfejs Scarlett 2i2, jedan par Scarlett HP 60 slušalica, Scarlett CM25 kondenzatorski mikrofon. Scarlett 2i2 je USB audio interfejs poseduje 2 kombinovana XLR/TRS ulaza i 2 balansirana TRS izlaza. Preamp je napravljen od visokokvalitetnih komponenti smeštenih u atraktivnom aluminiumskom kućištu. Napaja se putem USB konekcija sa računara ili laptopa. Predviđen je za rad na PC ili MAC platformama. Set je prevashodno namenjen za uslove kućnog snimanja instrumenata. Sjajan paket koji sadrži sve što je potrebno za sve koji žele da savladaju početne korake snimanja zvuka, govora ili instrumenata. Focusrite interfejsi nove generacije imaju manje latencije od bilo kog drugog interfejsa na tržištu danas.

  29.500,00 din.
 • Focusrite Scarlett 2i4 2nd gen

  Focusrite Scarlett 2i4 2nd gen

  Focusrite Scarlett 2i4 2nd gen je audio interfejs sa dva ulaza i četiri izlaza. 96KHz sa 24 bita. Dva Focusrite mikrofonska preampa. U laganom aluminiumskom kućištu. Povezivanje sa računarom putem USB kabla. Na zadnjem panelu se nalaze balansirani izlazi za aktivne studijske monitore. Na prednjem panelu se nalaze dva kombinovana ulaza za instrument ili mikrofon i potenciometar za regulisanje nivoa ulaznog signala, prekidač za +48V napajanje i konekcija za slušalice 6,3mm. Focusrite interfejsi nove generacije imaju manje latencije od bilo kog drugog interfejsa na tržištu danas.

  23.999,00 din.
 • M-Audio M-Track 2X2 audio interfejs

  M-Audio M-Track 2X2 audio interfejs

  M-Audio M-Track 2X2 je audio interfejs koji sadrži dva ulaza od kojih je jedan kombinovani XLR/TRS za mikrofon ili linijski i nalazi se na zadnjem panelu uređaja, dok je drugi ulaz linijski - instrumentalni i nalazi se na prednjem panelu. Pomoću računara se povezuje putem USB konekcije. Poseduje prekidač za +48V fantomsko napajanje, peak metar, gain potenciometri za oba kanala, konekciju za slušalice i potenciometar za slušalice, balansirane izlaze za monitore. Snimanje se obavlja u 24bit/192kHz rezoluciji, latencija svedena na 0.

  12.900,00 din.
 • M-Audio M-Track 2X2M audio interfejs

  M-Audio M-Track 2X2M audio interfejs

  M-Audio M-Track 2X2M je audio interfejs koji sadrži četiri ulaza od kojih su dva kombinovani XLR/TRS za mikrofon ili linijski i nalazi se na zadnjem panelu uređaja, dok su druga dva ulaza linijski - instrumentalni i nalaze se na prednjem panelu. Pored njih M-Track 2X2M sadrži i MIDI ulaz i izlaz. Pomoću računara se povezuje putem USB konekcije. Poseduje prekidač za +48V fantomsko napajanje, peak metar, gain potenciometre za oba mikrofonska kanala, konekciju za slušalice kao i potenciometar za slušalice, balansirane izlaze za monitore. Snimanje se obavlja u 24bit/192kHz rezoluciji, latencija svedena na 0.

  16.750,00 din.
 • M-Audio Vocal Studio Pro II

  M-Audio Vocal Studio Pro II

  M-Audio Vocal Studio Pro II je set koji se satoji od M-Track USB audio interfejsa, kondenzatorskog mikrofona i slušalica. Uz set se dobija Ableton Live Lite softver, kao i Waves plugin bundle kolekcija efekata za rad u bilo kom DAW-u. Sve što vam je potrebno da odmah krenete sa radom.

  22.500,00 din.
 • Lexicon ALPHA eksterna zvučna karta (verzija 2.0)

  Lexicon ALPHA eksterna zvučna karta (verzija 2.0)

  Lexicon Alpha Studio predstavlja izuzetno kompaktan uređaj za profesionalno snimanje bilo gde da se nalazite. Alpha je u potpunosti kompatibilna sa Steinberg® Cubase® LE 5 softverskim paketom i nagrađivanim Lexicon® Pantheon™ VST® plug-in-om. Iako se napaja samo preko USB konekcije pruža ekstremno visoku impedansu na input-ima za instrumente, a dobijate i odvojen izlaz za slušalice koji pruža dodatne mogućnosti mix-ovanja muzike.

  81 $
 • Lexicon LAMBDA eksterna zvučna karta

  Lexicon LAMBDA eksterna zvučna karta

  24-bitna eksterna zvučna karta, sadrži sve što je potrebno za portabl kućni studio. Na zadnjem panelu sadrži po dva XLR, 1/4 TRS ulaz i četiri izlaza, MIDI IN/OUT kao i fantomsko napajanje +48 V. Sa računarom komunicira putem USB konekcije.

  164 $

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com