Delovi za elektronske bubnjeve 1 - 10 od 52

 • Roland TM-2 triger modul

  Roland TM-2 triger modul

  TM-2 Trigger Module je novi elektronski perkusioni modul sa visoko kvalitetnim bojama zvuka, mogućnošću proširenja preko SCHD kartica i dva triggerska ulaza za razne Rolandove padove. Kompaktan modul koji radi i na baterije TM-2 je jednostavno i povoljno rešenje za bubnjare koji žele kreirati hibridni set koji spaja akustične i elektronske elemente.

  210 €
 • Roland TD-11 V-Drum modul

  Roland TD-11 V-Drum modul

  TD-11 modul donosi SuperNATURAL tehnologiju u startne modele Virtualnih bubnjeva. Povoljna cena i jednostavnost korišćenja predstavljaju mogućnost da svaki bubnjar može da koristi vrhunski modul bilo da je to za vežbu, podučavanje ili performans na bini.Napravljen na osnovu najboljeg modula TD-30 sa SuperNATURAL tehnologijom, TD-11 takođe omogućuje kompletno prirodno iskustvo sviranja na padovima V-Compact serije. Zahvaljujući Behavior Modeling Tehnologiji reakcija je brža i preciznija a ambience poboljšava ukupni zvuk i čini ga realističnijim što je u prošlosti bilo veoma teško izvesti.

  540 €
 • Roland TD-15 V-Drum modul

  Roland TD-15 V-Drum modul

  The groundbreaking TD-30 V-Drums kit was the first in history to offer SuperNATURAL sounds and Behavior Modeling.

  860 €
 • Roland TD-30 V-Drum modul

  Roland TD-30 V-Drum modul

  The wide range of preset drum kits is perfect for all styles of music, whether it be rock, jazz, hip-hop, or dance.

  1980 €
 • Roland RMP-5A modul

  Roland RMP-5A modul

  RMP-5 se ističe kao vrh u svojoj klasi, sa preko 40 ugrađenih zvukova PCM formata (uključujući i doboše, činele i perkusiju, sve bez kompresije) plus externi dual trigger ulaz pa je moguće dodati kick i činele za vežbanje celog seta.

  210 €
 • Roland SPD-SX Sampling Pad

  Roland SPD-SX Sampling Pad

  The Ultimate Percussive Sampling Instrument The new SPD-SX Sampling Pad puts powerful sample creation and playback under your sticks with innovative audio-capturing features, expressive playability, three multi-effects engines, and much more. The perfe

  720 €
 • Roland SPD-30 BK Octapad

  Roland SPD-30 BK Octapad

  Roland’s original Octapad profoundly changed the landscape of electronic percussion. The size of a briefcase, the Octapad offered drummers and percussionists the equivalent of an entire electronic rig in one self-contained unit — a new level of convenience.

  740 €
 • Roland SPD-30 WH Octapad

  Roland SPD-30 WH Octapad

  SPD-30 sadrži 670 zvukova instrumenata iz celog sveta, 30 vrsta multi efekata i najnoviju tehnologiju triggeringa, smeštenu u paket koji je spreman za putovanja i sva iskušenja koja ono donosi.

  740 €
 • Roland PDS-2 stalak za RP-5

  Roland PDS-2 stalak za RP-5

  An optional stand of RMP-1 Rhythm Coach for more comfortable practice.

  45 €
 • Roland PDS-10 stalak

  Roland PDS-10 stalak

  Along with the new HPD-10 HandSonic comes a new double-braced support stand. The PDS-10 is the successor to the PDS-15, and features a newly improved angle clamp that provides 200 degrees of tilt.

  100 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com