Materijal za izradu kofera

 • Ručice

  Ručice

  Ručke za zvučne kutije, sanduke, kofere, rekove... Ručke su metalne, plastične ili izrađene u kombinaciji materijala, a koriste se kao nadgradne ili ugradne. Raznih oblika i nosivosti.

  akcije (7), novo (28)

 • Ćoškovi i uglovi

  Ćoškovi i uglovi

  Proizvodi koji garantuju siguran transport i manipulaciju vrednim uređajima. Ćoškovi i uglovi mogu biti plastični ili metalni, sa dva kraka, tri kraka pod pravim uglom ili sa dva prava kraka i trećim povijenim krakom.

  akcije (3), novo (1)

 • Bravice

  Bravice

  Bravice za kutije za transport i čuvanje uređaja, pocinkovane, poniklovane, hromirane. Mogu biti sa ključem, sa mestom za katanac ili bez njega, leptir bravice ili klizne. Dodatne maske, odstojnici i zakačaljke.

  akcije (4)

 • Šarke

  Šarke

  Šarke za kofere, rekove, sanduke i široku primenu. Proizvodi najuglednijih evropskih kompanija (Adam Hall i druge). Niklovane, pocinkovane ili hromirane. Velika pouzdanost i dugotrajnost.

  akcije (2), novo (2)

 • Točkovi

  Točkovi

  Točkovi nalaze široku upotrebu. Četiri točka nose težinu od 600kg (37025 i 37026). Sa ili bez kočnice, fiksni ili obrni, različite širine. Točkovi za montažu na ivice kutija i postolja za točkove.

  novo (3)

 • Profili i lajsne

  Profili i lajsne

  Lajsne, šine i profili su aluminijumski. plastični ili gvozdeni. Profili H, L, I, duplo L i drugi. U ovoj sekciji su i vodootporne zaptivke, poklopci, rek šine i rek trake.

 • Nožice

  Nožice

  Gumene i čelične nožice za uređaje koji nisu predviđeni za brzo pomeranje. Dimenzije od 20x9mm do 35x25mm. Takođe nudimo i pocinkovane protivklizne protivklizne spojeve u više oblika.

  novo (1)

 • Tacne za priključke

  Tacne za priključke

  Tacnice nude sigurnije povezivanje uređaja koje se koriste u zaštitnim kutijama i štite priključke od habanja, tečnosti i kratkih spojeva. U ponudi su i tacnice bez otvora i ventilacione tacnice.

 • Pločasti materijali

  Pločasti materijali

  Pločasti materijali nalaze široku primenu prilikom montaže bina, proizvodnje rekova, sanduka i kofera za transport uređaja. Debljina 4 -24mm, vodootporni, protivklizni, sa folijom idr.

 • Sunđeri i penasti materijali

  Sunđeri i penasti materijali

  Sunđeri su vrsta potrošnog materijla koji je relativno često potrebno menjati, a koriste se za zaštitu uređaja prilikom korišćenja i transporta. Debiljna od 5 do 50mm. Eggbox i ravni, ulošci za kofere.

 • Materijali za oblaganje

  Materijali za oblaganje

  Zaštitni materijal za oblaganje uređaja osetljivih na grebanje, bilo prilikom transporta ili tokom korišćenja, kako bi i posle više godina izgledali kao novi. Alu lim moguće je koristiti više puta.

 • Šrafovi, vijci, podloške, nitne, šajbne...

  Šrafovi, vijci, podloške, nitne, šajbne...

  Potrošni materijal preporučljivo je nabaviti zajedno sa elementima za koje će se taj materijal koristiti i od istog proizvođača.

 • Boje i lepkovi
 • Oprema i pribor za kofere

  Oprema i pribor za kofere

  Nosači zvučnih kutija, šolje za stalke, obeleživači i druga oprema za rad sa audio uređajima, njihovu instalaciju i transport. Veoma korisni dodaci za vaše kofere sa opremom ili alatom. Ulošci različitih konfiguracija, karike, kaiševi, pločice za natpise. U ponudi su i sistemi za spajanje kofera prilikom transporta.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com