Slušalice

 • Slušalice Sennheiser

  Slušalice Sennheiser

  U ponudi se nalazi širok izbor profesionalnih Sennheiser slušalica. Studijske i profesionalne polu-otvorene i zatvorene slušalice Sennheiser. Sennheiser slušalice za profesionalnu upotrebu. Sennheiser slušalice za studio. Studijske slušalice Sennheiser HD serije. In ear monitoring slušalice, terenske slušalice, studijske slušalice.

  uskoro (1), akcije (4)

 • Slušalice AKG

  Slušalice AKG

  U ponudi se nalazi širok izbor profesionalnih AKG slušalica. Studijske, profesionalne polu-otvorene i zatvorene slušalice AKG

  akcije (5)

 • Slušalice Audio-Technica

  Slušalice Audio-Technica

  U ponudi se nalazi širok izbor profesionalnih Audio-Technica slušalica. Studijske i profesionalne polu-otvorene i zatvorene slušalice Audio-Technica.

  uskoro (4)

 • Slušalice Roland

  Slušalice Roland

  U ponudi se nalazi širok izbor profesionalnih Roland slušalica. Studijske i profesionalne polu-otvorene i zatvorene slušalice Roland.

  novo (3)

 • Slušalice Behringer

  Slušalice Behringer

  U ponudi se nalazi širok izbor Behringer slušalica. Studijske i profesionalne polu-otvorene i zatvorene slušalice Behringer

 • Slušalice Razno

  Slušalice Razno

  U ponudi se nalazi različita vrsta slušalica za profesionalnu i amatersu upotrebu. Slušalice za elektronske bubnjeve, bubice, slušalice za klavir.

  uskoro (1), akcije (3)

  Pioneer (3)LD Systems (2)VOX (1)Alesis (1)

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com