Takamine GF15CE-BSB akustična gitara sa ozvukom
 • Takamine GF15CE-BSB akustična gitara sa ozvukom
 • Takamine GF15CE-BSB akustična gitara sa ozvukom

Takamine GF15CE-BSB akustična gitara sa ozvukom

proizvođač: Takamine

Takamine GF15CE BSB nudi prirodnu akustičnu toplinu i telo manjeg gabarita u prelepom sunburst finišu. Kompaktno FXC telo ima prednju ploču od smreke dok su stranice i zadnja ploča napravljeni od mahagonija za bogat i rezonantan akustični ton. Takamine TP-4T preamp ima i ugrađeni štimer.

8

cena: 45.340,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

TopSpruce
BackMahogany
SidesMahogany
NeckMahogany
Finger BoardOvangkol
Nut Width1.6875" (42.8 mm)
ElectronicsTakamine TP-4T Preamp with Built-In Tuner
FinishSunburst Gloss

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • Takamine GD10CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD10CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD10CE-NS ozvučena akustična gitara je namenjena svima kojima je potreban zvučan i svirljiv instrument po pristupačnoj ceni. Prednja ploča od smreke, i leđa, stranice i vrat od mahagonija nude izbalansiran, nosiv ton. Standardna Takamine TP-4T ozvuka sa štimerom, Takamine kobilica bez pinova, nut od sintetičke kosti, zatvorene čivije. Radius 12 inča za izuzetan osećaj i lakoću sviranja. Natural polusjajni finiš.

  cena: 38.555,00 din.

 • Takamine GF15CE-BLK akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF15CE-BLK akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF15CE-BLK nudi prirodnu akustičnu toplinu i telo manjeg gabarita u crnom high-gloss finišu. Kompaktni FXC korpus ima prednju ploču od smreke dok su stranice i zadnja ploča napravljeni od mahagonija za bogat i rezonantan ton. Takamine TP-4T preamp ima i ugrađeni štimer.

  cena: 44.605,00 din.

 • Takamine GD20CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD20CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD20CE-NS ozvučena akustična gitara je ozbiljan instrument u još uvek pristupačnom cenovnom rangu. Pun dreadnought presek, puna prednja ploča od kedrovine, stranice, leđa i vrat od mahagonija, za veliki, bogat ton, primenljiv u različitim muzičkim pravcima. Tanji profil vrata i radius od 12 inča za veću udobnost pri sviranju. Takamine patentirano dvostruko sedlo, nut od sintetičke kosti, zatvorene čivije, TP-4TD ozvuka sa štimerom. Izuzetna kupovina!

  cena: 44.605,00 din.

 • Takamine GN20CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GN20CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GN20CE je akustično električna gitara za kuću i binu, sa prednjom pločom od punog drveta, superiornim tonom na ozvuci i kompaktnim NEX telom. GN20CE ima prednju ploču od punog drveta kedra, stranice i zadnju ploču od mahagonija, rezonantan i bogat ton. Tanak vrat i 12-inči radijus omogućavaju sjajan osećaj i svirljivost. Takamine TP-4TD preamp ima ugrađeni štimer i tropojasni ekvilajzer. Gitara je u mat satenskom finišu.

  cena: 47.435,00 din.

 • Takamine GF30CE-BSB akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF30CE-BSB akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF30CE je akustično električna gitara za kuću i binu, sa prednjom pločom od punog drveta, superiornim tonom na ozvuci i kompaktnim FCX telom. GF30CE ima prednju ploču od smreke, stranice i zadnju ploču od mahagonija, rezonantan i bogat ton. Tanak vrat i 12-inči radijus omogućavaju sjajan osećaj i svirljivost. Takamine TP-4TD preamp ima ugrađeni štimer i tropojasni ekvilajzer.

  cena: 50.265,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com