Gewa Outfit Ideale violončelo 3/4
  • Gewa Outfit Ideale violončelo 3/4
  • Gewa Outfit Ideale violončelo 3/4
  • Gewa Outfit Ideale violončelo 3/4
  • Gewa Outfit Ideale violončelo 3/4

Gewa Outfit Ideale violončelo 3/4

proizvođač: Gewa

Gewa Outfit Ideale violončelo veličine 3/4. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

1

cena: 174.140,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Prednja pločaSmreka puno drvo
Zadnja ploča i straniceJavor puno drvo
FinišTransparentni lak
ručno obrađen
FingerboardOd Ebonovine
KobilicaAuber
ŽičnjakSa Wittner fajnštimerima
ŽiceMetalne
KalafonijumRosin
GudaloSa belom dlakom
FutrolaPostava debljine 10 cm
sa džepom za gudalo
Set upFabrički

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

  • Gewa Outfit Allegro violončelo 1/16

    Gewa Outfit Allegro violončelo 1/16

    Gewa Outfit Ideale Allegro violončelo u veličini 1/16. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednijim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

    cena: 141.707,00 din.

  • Gewa Outfit Allegro violončelo 1/8

    Gewa Outfit Allegro violončelo 1/8

    Gewa Outfit Ideale Allegro violončelo u veličini 1/8. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednijim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

    cena: 141.707,00 din.

  • Gewa Outfit Allegro violončelo 1/4

    Gewa Outfit Allegro violončelo 1/4

    Gewa Outfit Ideale violončelo u veličini 1/4. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednijim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

    cena: 141.707,00 din.

  • Gewa Outfit Allegro violončelo 1/2

    Gewa Outfit Allegro violončelo 1/2

    Gewa Outfit Ideale Allegro violončelo u veličini 1/2. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednijim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

    cena: 141.707,00 din.

  • Gewa Outfit Allegro violončelo 3/4

    Gewa Outfit Allegro violončelo 3/4

    Gewa Outfit Ideale Allegro violončelo u veličini 3/4. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednijim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

    cena: 141.707,00 din.

  • Gewa Outfit Allegro violončelo 4/4

    Gewa Outfit Allegro violončelo 4/4

    Gewa Outfit Ideale Allegro violončelo u veličini 4/4. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednijim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

    cena: 141.707,00 din.

  • Gewa Outfit Ideale violončelo 1/8

    Gewa Outfit Ideale violončelo 1/8

    Gewa Outfit Ideale violončelo veličine 1/8. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

    cena: 146.500,00 din.

  • Gewa Outfit Ideale violončelo 4/4

    Gewa Outfit Ideale violončelo 4/4

    Gewa Outfit Ideale violončelo veličine 4/4. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

    cena: 174.140,00 din.

  • Gewa Outfit Ideale violončelo 1/2

    Gewa Outfit Ideale violončelo 1/2

    Gewa Outfit Ideale violončelo veličine 1/2. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

    cena: 174.140,00 din.

  • Gewa Outfit Ideale violončelo 1/4

    Gewa Outfit Ideale violončelo 1/4

    Gewa Outfit Ideale violončelo veličine 1/4. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

    cena: 174.140,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com