Gewa Pure Outfit viola 35,5 cm

Gewa Pure Outfit viola 35,5 cm

proizvođač: Gewa

Gewa Pure Outfit viola dužine 35,5 cm. Školski početnički model instrumenta koji dolazi u kompletu sa tvrdim koferom, gudalom i kalafonijumom. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

1

cena: 20.900,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Dužina35,5 cm
Prednja pločaSmreka puno drvo
Stranice i leđaJavor puno drvo
FinišCrveno-braon lak
FingerboardHardwood
DodatakNaslon za bradu
KobilicaSa fajnštimerima
KoferLagani kofer
Gudalood Massaranduba drveta
Set upNemačka provera u Gewa fabrici

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • Gewa Pure Outfit viola 33 cm

  Gewa Pure Outfit viola 33 cm

  Gewa Pure Outfit viola dužine 33 cm. Školski početnički model instrumenta koji dolazi u kompletu sa tvrdim koferom, gudalom i kalafonijumom. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 20.900,00 din.

 • Gewa Pure Outfit viola 38,2 cm

  Gewa Pure Outfit viola 38,2 cm

  Gewa Pure Outfit viola dužine 38,2 cm. Školski početnički model instrumenta koji dolazi u kompletu sa tvrdim koferom, gudalom i kalafonijumom. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 20.900,00 din.

 • Gewa Pure Outfit viola 39,5 cm

  Gewa Pure Outfit viola 39,5 cm

  Gewa Pure Outfit viola dužine 39,5 cm. Školski početnički model instrumenta koji dolazi u kompletu sa tvrdim koferom, gudalom i kalafonijumom. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 20.900,00 din.

 • Gewa Pure Outfit viola 40,80 cm

  Gewa Pure Outfit viola 40,80 cm

  Gewa Pure Outfit viola dužine 40,80 cm. Školski početnički model instrumenta koji dolazi u kompletu sa tvrdim koferom, gudalom i kalafonijumom. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 20.900,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com