Gewa Outfit Allegro violina 1/16

Gewa Outfit Allegro violina 1/16

proizvođač: Gewa

Gewa Outfit Allegro je violina u veličini 1/16, namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

cena: 43.490,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 011/32-35-332

Karakteristike

Prednja pločaJavor puno drvo
Stranice i zadnja pločaSmreka puno drvo
FinišTransparentni lak
FingerboardOd Ebonovine
KobilicaAuber
FajnštimeriWittner
na kobilici
PodbradakOd Ebonovine
ŽiceThomastik Vision
GudaloOd Ebonovine
sa belom dlakom
KalafonijumRosin
Set-upGewa fabrika
Nemačka

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • Gewa Pure Outfit EW Plus 4/4 violina PS401631

  Gewa Pure Outfit EW Plus 4/4 violina PS401631

  Gewa Pure Outfit EW Plus je violina veličine 4/4 u kompletu sa koferom, gudalom i kalafoniumom. Idealna za napredne svirače. Stranice violine i donja ploča su napravljeni od "flamed" javora, dok je gornja ploča od punog drveta smreke. Čivije, kordar i fingerbord su napravljeni od ebanovine. Ozbiljan instrument, ozbiljna izrada.

  cena: 32.900,00 din.

 • Gewa Outfit Allegro violina 3/4

  Gewa Outfit Allegro violina 3/4

  Gewa Outfit Allegro je violina u veličini 3/4, namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 43.490,00 din.

 • Gewa Outfit Allegro violina 4/4

  Gewa Outfit Allegro violina 4/4

  Gewa Outfit Allegro je violina u veličini 4/4, namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 43.490,00 din.

 • Gewa Outfit Allegro violina 1/8

  Gewa Outfit Allegro violina 1/8

  Gewa Outfit Allegro je violina u veličini 1/8, namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 43.490,00 din.

 • Gewa Outfit Allegro violina 1/4

  Gewa Outfit Allegro violina 1/4

  Gewa Outfit Allegro je violina u veličini 1/4, namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 43.490,00 din.

 • Gewa Outfit Allegro violina 1/2

  Gewa Outfit Allegro violina 1/2

  Gewa Outfit Allegro je violina u veličini 1/2, namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 43.490,00 din.

 • Gewa Outfit Ideale School violina 4/4

  Gewa Outfit Ideale School violina 4/4

  Gewa Outfit Ideale School violina u velični 4/4 je idealan instrument za školski nivo sviranja ili rental. Dolazi sa osličnim ABS koferom zbog čega je veoma pogodna za transport i skladištenje. Propratni materijal je od kvalitetnih i izdržljivih komponenata tako da može biti pogodna i za naprednije svirače u orkestrima ili bendovima. Set-up podešavanje je obavljeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 52.520,00 din.

 • Gewa Outfit Ideale School violina 3/4

  Gewa Outfit Ideale School violina 3/4

  Gewa Outfit Ideale School violina u velični 3/4 je idealan instrument za školski nivo sviranja ili rental. Dolazi sa osličnim ABS koferom zbog čega je veoma pogodna za transport i skladištenje. Propratni materijal je od kvalitetnih i izdržljivih komponenata tako da može biti pogodna i za naprednije svirače u orkestrima ili bendovima. Set-up podešavanje je obavljeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 52.520,00 din.

 • Gewa E-Violin električna violina

  Gewa E-Violin električna violina

  Gewa E-Violin električna violina veličine 4/4 dolazi u paketu sa gudalom, kalafonijumom, koferom, kablom, slušalicama. Električna violina odlične izrade, konkuriše daleko skupljim instrumentima u toj kategoriji. Poseduje aktivni piezo sistem ozvuke ispod kobilice, izlaz za priključenje na pojačalo i izlaz za slušalice. Odličan instrument za individualno vežbanje, pruža isti osećaj kao i akustični instrument bez širenja zvuka za perfektnu samokontrolu. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 53.900,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com