Gewa Pure Outfit violončelo 3/4
 • Gewa Pure Outfit violončelo 3/4
 • Gewa Pure Outfit violončelo 3/4
 • Gewa Pure Outfit violončelo 3/4

Gewa Pure Outfit violončelo 3/4

proizvođač: Gewa

Gewa Pure Outfit violončelo u velični 3/4 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

8

cena: 81.840,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

* Prednja ploča od punog drveta smreke
* Zadnja ploča od punog drveta javora
* Futrola
* Gudalo
* Tamno crveni-braon finiš
* Metalne žice
* Gudalo od bele dlake

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • Gewa Pure Outfit violončelo 1/8

  Gewa Pure Outfit violončelo 1/8

  Gewa Pure Outfit violončelo u velični 1/8 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 81.840,00 din.

 • Gewa Pure Outfit violončelo 4/4

  Gewa Pure Outfit violončelo 4/4

  Gewa Pure outfit violončelo u velični 4/4 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 81.840,00 din.

 • Gewa Pure Outfit violončelo 1/4

  Gewa Pure Outfit violončelo 1/4

  Gewa Pure Outfit violončelo u velični 1/4 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 81.840,00 din.

 • Gewa Pure Outfit violončelo 1/2

  Gewa Pure Outfit violončelo 1/2

  Gewa Pure Outfit violončelo u velični 1/2 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 81.840,00 din.

 • Gewa Pure Outfit violončelo 1/16

  Gewa Pure Outfit violončelo 1/16

  Gewa Pure Outfit violončelo u velični 1/16 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 81.840,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com