Boss eBand JS-10 audio plejer sa efektima
  • Boss eBand JS-10 audio plejer sa efektima
  • Boss eBand JS-10 audio plejer sa efektima
  • Boss eBand JS-10 audio plejer sa efektima
  • Boss eBand JS-10 audio plejer sa efektima

Boss eBand JS-10 audio plejer sa efektima

proizvođač: Boss

Uzmite bas ili električnu gitaru i mikrofon i uključite se u Bossov eBand i zapanjićete svoje obožavaoce, prijatelje i porodicu! eBand JS-10 je samostalan, mali uređaj koji ispunjava sobu sa punim zvukom 2.1 zvučnog sistema i profesionalnim BOSS efektima. Svirajte uz veliki izvor songova i audio lupova i dopunite svoju biblioteku omiljenim pesmama preko USB ili SD memorije. Jednostavno je menjati tempo i tonalitet songova sa vrhunskim kvalitetom i snimati svoje perfomanse. eBand je kompaktan uređaj sa profesionalnim mogućnostima i sjajnim zvukom.

cena: 420 €

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

2.1 zvučni sistem sa ugrađenim subwooferom omogućuje mu pun zvuk sa moćnim basom
Dva ulaza za gitare, bas gitare i/ili mikrofone sa zasebnim kontrolama i efektima su idealni za duete i lekcije.
Najnoviji DSP chip obezbeđuje efekte i COSM modele pojačala i efekata istih kao kod GT-100!
Preko 350 audio lupova su u njemu, kao i "minus-one" zvuci za bass, dve gitare i bas i gitaru, plus još 50 novih songova.
Center Cancel funkcija je tu za sviranje sa skinutim zvukom iz centra zvuka melodije, a moguće je i menjanje tempa i tonaliteta.
Stilski prelep, kvalitetno izrađen

Opis

Moćni 2.1 Sound

eBand JS-10 je kompaktan i odličan za transport ali zvuk mu je ogromno jak. Jedinstveni 2.1 zvučni sistem obezbeđuje mu bogat zvuk punog frekventnog opsega za odličnu reprodukciju zvuka a ugrađeni efekti i COSM modeli će ih dopuniti sjajni efektima.

Profesionalni BOSS efekti

Ogromne kreativne mogućnosti su i profesionalnog nivoa uz BOSS efekte i COSM modele pojačala koje poseduje eBand JS-10 - po kvalitetu su isti kao vrhunski GT-100 - ali JS-10 ima i dodatne mogućnosti kao što su direktno snimanje i Center Cancel funkcija za skidanje vokala iz pesama.

Dva ulazna kanala sa zasebnim efektima

Na raspolaganju su dva ulazna kanala svaki sa svojim efektima i COSM modelima. Može se uključiti bilo koja kombinacija gitara, bas gitara i mikrofona za duete ili muzičke lekcije.

Povećana biblioteka zvukova

eBand JS-10 poseduje odlične melodije za pratnju sa preko 350 audio lupova i 50 novih songova. Selekcija je dodatno proširiva sa novim varijacijama kombinacija instrumenata uključujući i "minus-one" za bass, dve gitare i gitaru i bas. Omiljene MP3s i WAV fajlove može reprodukovati direktno sa USB memorije ili učitati u JS-10 sa kompjutera preko USB porta. Sem toga mogu se snimiti perfomansi sa efektime uz songove koje puštate sa JS-10.

Sjajan za vežbu

eBand JS-10 omogućuje vežbu uz omiljene songove i menjanje tempa i tonaliteta sa vrhunskim kvalitetom. Može se lupovati i ponavljati sekcija songa i usporavati neka od sekcija kako bi se lakše analizirala i naučila ili se lakše sviralo uz nju. Dva ulazna kanala su odlični za učenje Na primer profesor gitare i učenik se mogu priključiti obojica na jedan eBand; talp da profesor demonstrira ili brzo snimi riff ili solo koristeći ugrađenu pranju, a zatim učenik to ponavlja koristeći isti snimak. Jednostavno, efektivno ali i zabavno!

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com