Boss ME-80 gitarski procesor
  • Boss ME-80 gitarski procesor
  • Boss ME-80 gitarski procesor
  • Boss ME-80 gitarski procesor

Boss ME-80 gitarski procesor

proizvođač: Boss

ME-80 Guitar Multiple Effects je moćni gitarski procesor kojim se upravlja preko potenciometara. Uz ogroman izbor vrhunskih efekata i COSM modela pojačala, osam multifunkcionalnih pedala, ovaj kompaktan procesor radi i na baterije pa je zaista savršen za gitariste svih nivoa. Preko BOSS TONE STUDIO editor aplikacije korisnici ME-80 mogu jednostavno podesiti boje zvuka i koristiti besplatne patcheve i ostali sadržaj koji se skine sa novog BOSS TONE CENTRAL web sajta.

cena: 300 €

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

AD Conversion24 bits + AF method
AF method (Adaptive Focus method)
* This is a proprietary method from Roland & BOSS that vastly improves the signal-to-noise (SN) ratio of the AD and DA converters.
DA Conversion24 bits
Sampling Frequency44.1 kHzPatches36 (User) + 36 (Preset)PedalsPedal switch x 8
Expression pedal x 1
Nominal Input LevelGUITAR INPUT-10 dBu
AUX IN-20 dBu
Input ImpedanceGUITAR INPUT1 M ohm
AUX IN27 k ohms
Nominal Output LevelGt. AMP OUTPUT L/MONO, R-10 dBu
REC OUT/PHONES-10 dBu
Output ImpedanceGt. AMP OUTPUT L/MONO, R2 k ohms
REC OUT/PHONES44 ohms
Recommended Load ImpedanceGt. AMP OUTPUT L/MONO, R10 k ohms or greater
REC OUT/PHONES16 ohms or greater
ConnectorsGUITAR INPUT jack1/4-inch phone type
Gt. AMP OUTPUT L/MONO, R jack1/4-inch phone type
REC OUT/PHONES jackStereo miniature phone type
AUX IN jackStereo miniature phone type
USB COMPUTER portUSB type B
DC IN jack
Display7 segments, 2 digits LED
Power SupplyAlkaline battery (AA, LR6) x 6
or
Carbon-zinc battery (AA, R6) x 6
or
AC adaptor
Current Draw200 mA
Expected battery life under continuous useAlkalineApprox. 7 hours
CarbonApprox. 2 hours
* These figures will vary depending on the actual conditions of use.AccessoriesOwner's Manual
Alkaline battery (AA, LR6) x 6
"Read Me First" Leaflet
Option (sold separately)AC adaptorPSA series

Opis

ME-80 sadrži celu istoriju BOSS pedala u jednom uređaju, od overdrive i distorzija do modulacija, pitch shift, delay i najnovijih MDP efekata. Takođe sadrži i 9 najnovijih COSM modela pretpojačala skinutih sa GT-100, uz novitete - Crunch, Metal i AC preamp namenjene za akustično/električne gitare. Ugrađena ekspresiona pedala se može koristiti kao foot volume ili efekt pedala za kontrolu efekata kao wah, octave shift i Freeze, ali se može koristiti i za kontrolu parametara kao što su mod rate, delay oscillation itd.

Za razliku od standardnih multi-effects procesora koji znaju biti komplikovani, ME-80 je jednostavan za korišćenje kao da je obična pedala. Istovremeno je moguće korisitti 8 različitih kategorija efekata a na panelu se nalazi ukupno 30 potenciometara za brz i lak pristup efektima, podešavanju zvuka itd. Pedal FX kategorija poseduje sopstveni potenciometar za brži izbor tipa efekta ili funkcije koju će kontrolisati ekspresiona pedala. Favorite postavke se mogu snimiti u 36 user patch lokacija pa ih gitaristi mogu pozivati pritiskom na pedalu. ME-80 omogućuje jednostavne moduse za izbor rada preko pojedinačnih pedala ili standardne operacije preko patcheva. U Manual modu kategorije efekata funkcionišu kao pojedinačne efek pedale sa direktnom kontrolom preko sedam footswitch pedala. Kad se uđe u Memory mod pedale se automatski rekonfigurišu kako bi se preko njih birali user ili preset patchevi i banke. Jedna pedala je kod ME-80 odvojena za izmenu modusa pa je u bilo kom trenu moguće izabrati Manual ili Memory mod rada.

Osim toga, osam multifunkcionalnih pedala omogućuju lak pristup drugim funkcijama kao što su tap tempo, tuner, looper control itd. Najnoviji dizajn pedala omogućuje da na mesto jedne pedale stanu dve, pa je ME-80 opremljen solidnim brojem nožnih kontrola bez da su mu povećane dimenzije i masa. Ekspresione pedale imaju sopstveni prekidač na palcu koji menja namenu između foot volume i trenutnog efekta.

ME-80 poseduje i USB audio/MIDI interfejs za direktno snimanje u DAW programe, komunikaciju sa BOSS TONE STUDIO aplikacijom itd. Na raspolaganju je kao besplatna aplikacija za Mac i Windows, BOSS TONE STUDIO je program dizajniran za editovanje i organizovanje patcheva u ME-80. Ako je kompjuter na internetu, program se automatski povezuje sa BOSS TONE CENTRAL web sajtom i omogućuje da se prikažu i skinu i postave direktno u ME-80 patchevi kreirani od strane vrhunskih svetskih gitarista.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com