LD Systems MAUI 5 razglasni sistem
 • LD Systems MAUI 5 razglasni sistem
 • LD Systems MAUI 5 razglasni sistem
 • LD Systems MAUI 5 razglasni sistem
 • LD Systems MAUI 5 razglasni sistem

LD Systems MAUI 5 razglasni sistem

proizvođač: LD Systems

LD Systems MAUI 5 je ultra kompaktan, monoblok, aktivni zvučni sistem. 800 W snage smešteno u vertikalni sistem težine 11 kg. Zrači konzistetntno u svim pravcima (neusmereno) u bilo kom prostoru. Otporan na svaku vrstu mikrofonije i vraćanje signala. Sastoji se iz jednog subwoofer zvučnika i satelita koji se rasklapa u tri dela, što omgućava najbržu moguću montažu i povezivanje. Može se transportovati na zadnjem sedištu bilo kog putničkog automobila. Subwoofer sadrži zvučnik od 8" koji je potpuno zaštićen od preopterećenja, toplote i kratkog spoja. Poseduje mikser od četiri ulaza od kojih su jedan mikrofonski, linijski, MP3 i bluetooth kanal. Posebno se kontrolišu novoi subwoofera i zvučnika. Odličan sistem za klubske i akustične bendove koji broje 2-3 člana.

8

cena: 72.000,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

Garancija dve godine!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

TipAktivni vertikalni sistem
Kontinualna snaga200 W
Maksimalna (vršna) snaga800 W
Kontinualni SPL114 dB
Maksimalni SPL120 dB
Frekvencijski opseg50 - 20 000 Hz
Bas zvučnik8"
Ulazne konekcijeXLR; 6,3 mm jack
3,5 mm
Disperzija120° x 20°
BojaCrna
Visina satelita1985 mm
Dimenzije subwoofera305 x 405 x 395 mm

Opis

Aktivni sistem smešten u vertikalnu kolonu. Poseduje ulaz za mikrofon, za instrument i MP3 player. Izvor zvuka može bežično da se poveže putem bluetoot opcije. MAUI 5 je predviđen i za povezivanje na bilo koju pasivnu miksetu bilo da je sa efektima ili bez efekata. Ulaz za miksetu je kombinovani XLR/TRS panelski konektor. Savršen za bendove, prezentacije, DJ-eve kao i u svakoj prilici gde je potrebna sofosticiranareprodukcija ili živo izvođenje muzike. Jednostavna "plug and play" instalacija bez suvišnih kablova štedi vreme prilokom sklapanja u bilo kom prostoru. Glavna odlika sistema je ravnomerno raspoređenje zvuka u prostoru bez dodatne mikrofonije i li bilo koje vrste povratka signala. Vertikalna array kofniguracija po vertikali pokriva zvuk kako za.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • LD Systems DAVE 8 XS sistem

  LD Systems DAVE 8 XS sistem

  Aktivni potrabl 2.1 sistem za razglas visokih performansi. Sistem sadrži jedan subwoofer sa zvučnikom veličine 8" i satelitima odkojih svaki sadrži po dva zvučnika od 4" i jedan visokotonski zvučnik od 1". Glavna karakteristika ovog sistema je kristalno jasan zvuk, nalazi svoju primenu u multimedijalnom okruženju, klubskom ozvučavanju, za DJ, ili manje izvođače sa klavijaturama. A/B pojačivač napaja posebno bas zvučnik a posebno satelite što omogućava odličan balans. Na zadnjem panelu se nalaze XLR i RCA ulazi i standardni Speakon izlazi za satelite. Sadrži limiter koji štiti i sprečava bilo kakvo izobličenje i opterećenje, i sadrži prekidač za okretanje faze za 180°, potenciometri za regulisanje satelita i bas zvučnika ponaosob.

  cena: 55.000,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com