LD Systems ROADJACK 8 portabl aktivni sistem
 • LD Systems ROADJACK 8 portabl aktivni sistem
 • LD Systems ROADJACK 8 portabl aktivni sistem
 • LD Systems ROADJACK 8 portabl aktivni sistem
 • LD Systems ROADJACK 8 portabl aktivni sistem

LD Systems ROADJACK 8 portabl aktivni sistem

proizvođač: LD Systems

Pokretni dvosistemski aktivni portabl sistem. Predviđen za ulične svirače, poseduje ulaz za instrumente i mikrfon i sistem za reprodukciju muzike. Lak za transport, vuče se kao i svaki drugi putnički kofer na točkiće. Ima tri ulaza i kontrolu za svaki ponaosob, dvopojasni ekvilajzer, reverb i master kontrolu pojačanja - sve što je potrebno za jedan 100 W portabl sistem. Glavna karakteristika je ugrađeni Bluetooth player koji omogućava bežični streaming na sistem. Pored bluetooth opcije, poseduje USB i SD card čitač. Za rad u slobodnom prostoru se koristi fabrička baterija koja se puni putem mrežnog napona u trajanju i do 20h neprekidnog rada ili se može klasično uključiti u struju. Predviđen i za montažu na standardni tronožni stalak za zvučnu kutiju. Odličan za karaoke

8

cena: 34.375,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

Garancija 2 godine!
Garancija 6 meseci na bateriju!
Daljinski upravljač je uključen u cenu!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 011/32-35-332

Karakteristike

TipAktivan portabl sistem na baterije
Frekvencijski Opseg90 - 18 000 Hz
Maksimalna snaga100 W
Maksimalni SPL113 dB
KontroleAUX
MP3 switch
Master Volume
CD/Tape In
High
Low
Mic1
Echo
Dimenzije385 x 450 x 298 mm
Težina13,8 kg

Opis

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • LD Systems PRO 10 A aktivna zvučna kutija

  LD Systems PRO 10 A aktivna zvučna kutija

  PRO 10 A je aktivna zvučna kutija sa 10" niskotoncem i 1" visokotoncem. Oba zvučnika se zasebno napajaju. Ukupna snaga zvučnika je 200W. Frekvencijski opseg je od 75 do 16000Hz. Odlična za škole, prezentacije ili ozvučavanje manjih muzičkih događaja i aplikacija. Poseduje dva pojačala koji su predviđeni da napajaju bas i visokotonski zvučnik ponaosob. Moguće je uključiti mikrofon direktno u zadnji deo zvučnika i regulisati boju i jačinu ton u slučajevima prezentacija - kada je potreban mikrofon za jednog govornika.

  cena: 29.999,00 din.

 • LD Systems ROADJACK 10 portabl aktivni sistem

  LD Systems ROADJACK 10 portabl aktivni sistem

  Pokretni dvosistemski aktivni portabl sistem. Predviđen za ulične svirače, poseduje ulaz za instrumente i mikrfon i sistem za reprodukciju muzike. Lak za transport, vuče se kao i svaki drugi putnički kofer na točkiće. Ima tri ulaza i kontrolu za svaki ponaosob, dvopojasni ekvilajzer, reverb i master kontrolu pojačanja - sve što je potrebno za jedan 100 W portabl sistem. Glavna karakteristika je ugrađeni Bluetooth player koji omogućava bežični streaming na sistem. Pored bluetooth opcije, poseduje USB i SD card čitač. Za rad u slobodnom prostoru se koristi fabrička baterija koja se puni putem mrežnog napona u trajanju i do 20h neprekidnog rada ili se može klasično uključiti u struju. Predviđen i za montažu na standardni tronožni stalak za zvučnu kutiju. Odličan za karaoke !

  cena: 39.162,00 din.

 • LD Systems PRO 12 A aktivna zvučna kutija

  LD Systems PRO 12 A aktivna zvučna kutija

  Aktivna dvosistemska zvučna kutija. Vrlo zahvalna kako za otvoreni tako i za ozvuku u zatvorenom prostoru. Odlična za škole, prezentacije ili ozvučavanje manjih muzičkih događaja i aplikacija. Poseduje dva pojačala koji su predviđeni da napajaju bas i visokotonski zvučnik ponaosob. Moguće je uključiti mikrofon direktno u zadnji deo zvučnika i regulisati boju i jačinu ton u slučajevima prezentacija - kada je potreban mikrofon za jednog govornika. Realna snaga 250 W, vršna snaga 1000 W.

  cena: 39.360,00 din.

 • LD systems PRO 15 pasivna zvučna kutija

  LD systems PRO 15 pasivna zvučna kutija

  Multifunkcionalna full-range pasivna zvučna kutija. Poseduje jedan bas zvučnik dimenzije 15" i hornu dimanzije 1". Odlična zvučna kutija za ozvuku bilo u otvorenom ili zatvorenom prostoru. Vrlo zahvalna za prezentacije, školske priredbe ili manje muzičke događaje. Rezonatorska kutija je od livenog polipropilena što omogućava lak prenos, tansport i pakovanje. Na predrnjem delu se nalazi dioda za indikaciju snage. Na zadnjem panelu se nalazi jedan speakon ulaz i jedan izlaz. Realna snaga je 300 W dok je peak 1200 W na 8 Ohm.

  cena: 31.125,00 din. stara cena: 34.661,00

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com