AKG K171 MK II slušalice

AKG K171 MK II slušalice

proizvođač: AKG

Profesionalne slušalice široke primene. Naslednik modela K171, koriste se za DJ aplikacije, monitoring slušanje, terensko snimanje, broadcast aplikacije ili live mixing. Jedan od omiljenijih modela monitoring slušalica među basistima i bubnjarima. Drajveri u potpunosti prekrivaju ušnu školjku što pruža potpunu udobnost pri dužem slušanju. Imaju mini XLR konekciju kabla sa drajverom što omogućava lako skidanje i zamenu kabla.

cena: 18.164,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

Garancija dve godine!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

TipDinamička stereo slušalica
KonstrukcijaZatvorene slušalice
Frekvencijski Opseg18 - 26 000 Hz
Osetljivost107 dB SPL/V
Impedansa55 Ohm
Odvojiv kablDa
Zamenljivi jastučićiDa
Dimenzije85 x 185 x 190 mm
Težina 240 g

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • AKG K240 MK II slušalice

  AKG K240 MK II slušalice

  AKG K240 MK II je naslednik legendarnog modela K240 poznatom svim relevantnim studijima i orkestrima u svetu. Koriste se kako za miks, editing i mastering muzike tako i za referentni monitoring, ili binski referentni monitoring. Imaju patentirani 30 mm XXL pretvarač sa Varimotion tehnologijom i pružaju veću osetljivost, širi dinamički opseg i neverovatan nivo SPL-a. Drajveri u potpunosti prekrivaju ušnu školjku što pruža potpunu udobnost pri dužem slušanju. Kabl je sa jedne strane terminisan mini XLR konekcijom što omogućava lako skidanje i zamenu kabla.

  cena: 14.360,00 din.

 • AKG K141 MK II slušalice

  AKG K141 MK II slušalice

  AKG K141 MK II je profesionalna polu-otvorena studijska slušalica, unapređena verzija legendarnog K141 modela koji je industrijski monitoring standard u svim bitnim svetskim studijima za snimanje muzike. Imaju patentirani 30 mm XXL pretvarač sa Varimotion tehnologijom pružaju veću osetljivost, širi dinamički opseg i neverovatan nivo SPL-a. Uz slušalice se dobijaju dva seta jastučića - jastučići od skaja i jastučići od svile koji se po potrebi mogu menjati. Traka se automatski sama podešava po veličini glave tako da se savršeno uklapaju i pružaju maksimalnu udobnost pri dužem radu. Profesionalni Mini XLR konektor omogućava veoma brzu zamenu kabla. Poseduju 3,5 mm konektor koji se adapterom na zavrtanj lako može pretvoriti u 6,3 mm stereo konektor.

  cena: 19.500,00 din.

 • AKG K271 MK II slušalice

  AKG K271 MK II slušalice

  Profesionalna slušalica, naslednik modela K271. Spadaju urang zatvorenih slušalica sa automatski podesivom veličinom i prilagođenjem obluku glave slušaoca. Omogućavaju maksimalnu separaciju zvuka iz slušalica od spoljašnje buke i zvukova. Nešto manji oblik drajvera ništa manje nije udoban za dugo nošenje i slušanje. Imaju vrlo široku primenu od kućne Hi-Fi tehnike, do stujske postavke muzike, snimanja zvuka, audio montaže i editinga. Glavna odlika ovih slušalica je automatsko isključenje muzike čim se skinu sa glave. Prekidač u povezu (rajfu) zaustavljaju reprodukciju, što sprečava mikrofoniju u studijskim uslovima. U drajveru imaju mini XLR konektor za jednostavno skidanje i zamenu kabla.

  cena: 19.767,00 din.

 • AKG K181 DJ UE slušalice

  AKG K181 DJ UE slušalice

  AKG K181 DJ UE slušalice su napravljene po predlozima profesionalnih DJ-eva. K181 DJ UE su referentne DJ slušalice namenjene DJ-evima koji nastupaju ili rade u studiju. Zatvorene slušalice sa 50mm drajverima daju dovoljno snage da mogu da se nose sa bilo kojim PA sistemom u živim uslovima. Slušalice poseduju i bass boost.

  cena: 19.768,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com