AKG K271 MK II slušalice

AKG K271 MK II slušalice

proizvođač: AKG

Profesionalna slušalica, naslednik modela K271. Spadaju urang zatvorenih slušalica sa automatski podesivom veličinom i prilagođenjem obluku glave slušaoca. Omogućavaju maksimalnu separaciju zvuka iz slušalica od spoljašnje buke i zvukova. Nešto manji oblik drajvera ništa manje nije udoban za dugo nošenje i slušanje. Imaju vrlo široku primenu od kućne Hi-Fi tehnike, do stujske postavke muzike, snimanja zvuka, audio montaže i editinga. Glavna odlika ovih slušalica je automatsko isključenje muzike čim se skinu sa glave. Prekidač u povezu (rajfu) zaustavljaju reprodukciju, što sprečava mikrofoniju u studijskim uslovima. U drajveru imaju mini XLR konektor za jednostavno skidanje i zamenu kabla.

cena: 19.767,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

TipDinamička stereo slušalica
KonstrukcijaZatvorene slušalice
Frekvencijski Opseg16 - 28 000 Hz
Osetljivost104 dB SPL/V
Impedansa55 Ohm
Odvojiv kablDa
Dužina kabla3 m
Zamenljivi jastučićiDa
Dimenzije110 x 205 x 200 mm
Težina240 g

Opis


Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • AKG K141 MK II slušalice

  AKG K141 MK II slušalice

  AKG K141 MK II je profesionalna polu-otvorena studijska slušalica, unapređena verzija legendarnog K141 modela koji je industrijski monitoring standard u svim bitnim svetskim studijima za snimanje muzike. Imaju patentirani 30 mm XXL pretvarač sa Varimotion tehnologijom pružaju veću osetljivost, širi dinamički opseg i neverovatan nivo SPL-a. Uz slušalice se dobijaju dva seta jastučića - jastučići od skaja i jastučići od svile koji se po potrebi mogu menjati. Traka se automatski sama podešava po veličini glave tako da se savršeno uklapaju i pružaju maksimalnu udobnost pri dužem radu. Profesionalni Mini XLR konektor omogućava veoma brzu zamenu kabla. Poseduju 3,5 mm konektor koji se adapterom na zavrtanj lako može pretvoriti u 6,3 mm stereo konektor.

  cena: 19.500,00 din.

 • AKG K171 MK II slušalice

  AKG K171 MK II slušalice

  Profesionalne slušalice široke primene. Naslednik modela K171, koriste se za DJ aplikacije, monitoring slušanje, terensko snimanje, broadcast aplikacije ili live mixing. Jedan od omiljenijih modela monitoring slušalica među basistima i bubnjarima. Drajveri u potpunosti prekrivaju ušnu školjku što pruža potpunu udobnost pri dužem slušanju. Imaju mini XLR konekciju kabla sa drajverom što omogućava lako skidanje i zamenu kabla.

  cena: 18.164,00 din.

 • AKG K181 DJ UE slušalice

  AKG K181 DJ UE slušalice

  AKG K181 DJ UE slušalice su napravljene po predlozima profesionalnih DJ-eva. K181 DJ UE su referentne DJ slušalice namenjene DJ-evima koji nastupaju ili rade u studiju. Zatvorene slušalice sa 50mm drajverima daju dovoljno snage da mogu da se nose sa bilo kojim PA sistemom u živim uslovima. Slušalice poseduju i bass boost.

  cena: 19.768,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com