Walden N730/G klasična gitara sa futrolom
  • Walden N730/G klasična gitara sa futrolom
  • Walden N730/G klasična gitara sa futrolom
  • Walden N730/G klasična gitara sa futrolom

Walden N730/G klasična gitara sa futrolom

proizvođač: Walden guitars

Klasična gitara visoke klase , krupnog i čistog tona .Gitara je napravljena od crvenog kedra, gornja ploca,stranice i zadnja ploca su od indian rosewood-a .Satenski finiš daje gitari izuzetan izgled i čist , kristalno jasan ton.Walden je opet nadmašio sve
Pogledajte katalog Walden gitara za 2012. godinu.

Artikal je trenutno rasprodat.

Uz gitaru se dobija i delux torba!

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Body ShapeClassical
TopSolid Red Cedar
Nut Width51mm
BackSolid Indian Rosewood
SidesIndian Rosewood Plywood
Soundboard BracingTorres-Hauser inspired fan
ElectronicsNone
FinishSatin Nitrocellulose Lacquer
BridgeClassical Rosewood bridge
RosetteWood
Neck Nut width2"
FingerboardSolid Rosewood
BindingsBrown plastic
TunersGold with brown pearloid knobs

Opis

Kvalitetni materijali, predivan finiš I odličan zvuk!  Walden je ponovo poentirao sa N730, sjajnom gitarom po neverovatnoj ceni.

Walden je zaradio reputaciju proizvodnje visoko kvalitetnih instrumenata po veoma pristupačnim cenama. Njihovi instrumenti su dizajnirani u Americi , napravljeni u Kini, i jasno demonstriraju benefite ustupanja  proizvodnje partnerima .Gitara po znatno nižoj ceni sa jednakim kvalitetom.

Izrada i Karakteristike

Finiš je prvo što upada u oči. Satenski nitrocelulozni finiš, nanet u tankom sloju, daje gitari prirodni, elegantni izgled, naglašavaju kompletnu sliku o vizuelno nenametljivom i jednostavnom instrumentu. Prednja ploča je napravljena od zapadnom kedra, sa punim Indijskim ružinim drvetom za zadnju ploču , za stranice i grif platno.Skala je standardnih 650mm.

Prednja ploča od kedra daje  generalno  brži i jači odziv od smreke. Balans izmedju svetlijih I tamnijih tonova ide u korist tamnijih ali vremenom i treble dobija na značaju usled sazrevanja drveta.

 

Ton

Instrument dobro reaguje na različitu dinamiku sviranja. Odziv bass-a je dobar preko celog fretboard-a i  ima zvonku jasnoću u srednjim. Treble je jasan sa više nego dovoljno sustain-a u visokim tonovima. Ova gitara je glasna, ne samo kao rezultat odlične izrade i upotrebljenih materijala, već  i minimalnom upotrebom laka koji omogućava drvetu da diše, kreće se i rezonira.

Bitan test na klasičnim gitarama jeste ponašanje visoke tri žice, posebno pri visokim tonovima. N730 se odlično pokazao. Kvalitet  tona je konstantan duž celog spektra sa ujednačenim sustainom, poesebno iznad sedmog praga prve žice.Setup je izvanredan i, važnije,  omogućuje pravilan “ligado”.


 

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com