GLX GPB-05-EU kofer za pedale sa napajanjem

GLX GPB-05-EU kofer za pedale sa napajanjem

proizvođač: GLX

Kofer za pedale sa napajanjem po vrlo pristupačnoj ceni. U koferu se nalaze kablovi za povezivanje pedala i kablovi za napajanje (daisy chain). Kofer je predviđen za 5 pedala, vrlo lak za nošenje i brzo sklapanje i rasklapanje.

Artikal je trenutno rasprodat.

cena: 11.900,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

ABS kofer!

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 011/32-35-332

Karakteristike

ERGONOMSKI DIZAJN
GPB-05 poseduje dovoljno mesta za 5 gitarskih pedala u isto vreme. Unutašnjost kofera je napravljena da pedale mogu da se menjaju vrlo brzo, čak i u toku sviranja na bini. Na gornjem panelu u unutrašnjosti, se nalaze dva konektora za efekte - effect loop, jedan za ulaz i drugi za izlaz iz loop-a.
NAPAJANJE
GPB-05 poseduje strujni adapter od 800mA AC, čija je funkcija da napaja svih 5 efekada u isto vreme bez pada napona, na istom potencijalu, tako da nema oscilacija u napajanju od pedale do pedale.
IZDRŽLJIVOST
GPB-05 predstavlja ultralaki ABS kofer, lak za nošenje i otporan na udarce. Poklopac je moguće u potpunosti skinuti, tako da se do pedala može prići sa svih strana bez teškoće. Vrlo je zahvalan za putovanja zbog dimenzija ga je lako smestiti u gepek automobila.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

  • Palmer Pedalbay 60 pedalboard

    Palmer Pedalbay 60 pedalboard

    Univerzalni aluminijumski pedalboard namenjen za sve vrste gitarskih pedala. Aluminijumska kontrukcija se vadi iz futrole koja služi samo za transport i zaštitu pedala. Gumena postolja na konstrukciji se podešavaju po visini, tako da ceo pedalboard može stajati pod kosinom radi lakše kontrole i manipulisanja pedalama. Šipke sa čičak-trakom (velcro) se mogu pomerati i prilagoditi veličini pedala. Velcro trake za pedale su uključene u cenu! Napajanje i slični sofisticirani uređaji su predviđeni da stoje ispod table za šta postoje kuke i mogu se pričvrstiti elastičnom vezom.

    cena: 13.000,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com