Roland UA-55 Quad Capture USB 2 audio interfejs
  • Roland UA-55 Quad Capture USB 2 audio interfejs

Roland UA-55 Quad Capture USB 2 audio interfejs

proizvođač: Roland

Uz par vrhunskih VS pretpojačala i super 24-bit/192 kHz audio kvalitetom, ultraniskom latencijom i mogućnošću napajanja preko USB interfejsa, QUAD-CAPTURE postavlja novi standard za USB 2.0 audio kartice. Kompaktan, kvalitetno izrađen sa vrhunskim zvukom je savršen kao osnova za višekanalnu kompjuterizovanu produkciju zvuka. Uz kvalitet i preformanse koji su daleko viši od njegove veličine i cene, QUAD-CAPTURE prestavlja vrh u svojoj klasi. Profesionalne mogućnosti za prenosivu muzičku produkciju.

cena: 220 €

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

* Dva combo XLR/TRS ulaza sa vrhunskim mikrofonskim pretpojačalima (VS Preamps), dva TRS izlaza, coaxial I/O, izlazom za slušalice i MIDI I/O
* Grafički kontrolni panel softver omogućuje brzu i jednostavnu kontrolu VS pretpojačala
* Phantom napajanje, ground lift i Hi-Z prekidači
* One-click AUTO-SENS funkcija inteligentno postavlja optimalne ulazne nivoe za pretpojačala
* VS Streaming drajver sa izuzetno brzim odzivom
* Veoma tiho napajanje
* Kompaktno, kvalitetno kućište od aluminijuma i Direct Box funkcija
* Dobija se i Cakewalk SONAR X1 LE
* ASIO i VST su trademark u vlasništvu Steinberg Media Technologies GmbH

Opis

VS Pretpojačala

QUAD-CAPTURE poseduje dva vrhunska digitalno kontrolisana mikrofonska pretpojačala (VS Pretpojačala) napravljena od istih vrhunskih komponenti kao i pretpojačala u Rolandovom V-STUDIO 700 i M-400 digitalnom mixeru. Za pretpojačala su na raspolaganju dva XLR/TRS combo ulaza, plus nezavisna phantom napajanja na svakom kanalu, inverzija faze i digitalna kompresija na svakom kanalu. Oba VS pretpojačala se mogu jednostavno kontrolisati kompjuterom preko programa koji dolazi uz uređaj.

One-Click AUTO-SENS

Nikad nije bilo ovako lako da se postavi savršeni nivo ulaznog signala - jednostavno se aktivira AUTO-SENS funkcija pritiskom na taster, svira se na priključenim instrumentima i QUAD-CAPTURE automatski postavlja idealne nivoe za snimanje na svakom ulazu. Bilo za početnike ili profesionalce, AUTO-SENS je sjajan za brzo i sigurno snimanje, štedi vreme za postavljanje i omogućuje da se fokusirate na ono najvažnije - sviranje.

VS Streaming

QUAD-CAPTURE je izuzetno stabilan u radu i ima najnižu latenciju od svih USB uređaja preko Rolandove specijalne VS Streaming tehnologije. Podržava sve aktuelne DAW programe za Mac i PC preko ASIO 2.0/WDM (Windows) i Core Audio (Mac).

Veoma tiho napajanje

Jedna od najboljih malo poznatih karakteristika QUAD-CAPTURE je širokopojasno napajanje niskog šuma. Napravljen za čist i balansirani ulaz i izlaz, obezbeđuje pouzdanu osnovu za bilo koju profesionalnu audio namenu i okruženje. Kad se napaja preko USB porta QUAD-CAPTURE konvertuje napon kako bi se obezbedila idealna stabilnost voltaže analognim kolima i tako garantovao vrhunski kvalitet zvuka u svakom okruženju.

Aluminumsko kućište i DI funkcija

QUAD-CAPTURE je mali ali jak interfejs u čvrstom aluminiumskom kućištu koje je lako transportovati bilo gde bez bojazni da će se vrhunske komponente u njemu lako oštetiti. Za koncerte QUAD-CAPTURE obezbeđuje i Direct-Box (DI) funkciju, tako važnu za primenu uživo bez šuma.

SONAR X1 LE dolazi uz uređaj

Uz svaki QUAD-CAPTURE se dobija besplatno SONAR X1 LE program za PC koji je napravljen za savršenu podršku interfejsu. Napravljen kao verzija nagrađivanog Cakewalk SONAR X1 DAW programa, LE verzija obezbeđuje iste moćne softverske alatke za pisanje, snimanje editovanje i mix muzike.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com