Roland BA-55 Battery Powered Portable Amplifier
  • Roland BA-55 Battery Powered Portable Amplifier
  • Roland BA-55 Battery Powered Portable Amplifier
  • Roland BA-55 Battery Powered Portable Amplifier
  • Roland BA-55 Battery Powered Portable Amplifier

Roland BA-55 Battery Powered Portable Amplifier

proizvođač: Roland

BA-55 je jedinstven po tome što je visoko kvalitetan, sadrži sve što je potrebno, radi i na baterije i to u svakom okruženju. Solidno, ali lagano, dobija se sa odgovarajućim vokalnim mikrofonom, pa se može koristiti za pevanje, govore i sve PA namene. BA-55 se može iskoristiti kao mali bežični PA sistem u učionicama, na poslovnim sastancima, u restoranima, na svadbama, manjim muzičkim priredbama itd. Ali BA-55 poseduje nešto do sada neviđeno kod ovakvih uređaja - ugrađeni senzor pozicije koji detektuje kako je postavljen i na osnovu toga dok radi u horizontalnom položaju radi sa stereo izlazom, a čim se okrene vertikalno radi u mono modu. Ako držite govor i treba vam maksimalna snaga, koristite mono mod. Za širu stereo sliku, okrenite ga horizontalno. Ne može biti jednostavnije! BA-55 je na raspolaganju u crnoj (BA-55) ili beloj varijanti (BA-55-WH). Odaberite boju koja više odgovara Vašim potrebama.

cena: 790 €

Boje: crna (BK) i bela (WH)
U cenu je uključen i mikrofon ROLAND DR-WM55

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

• Visoko kvalitetan zvuk za ozvučavanje događaja sa do 80 slušalaca
• Ogromnih 108 dB SPL-a (nivoa zvučnog pritiska)
• Dobija se sa jednim bežičnim mikrofonom koji radi na 2.4 GHz (DR-WM55); a drugi se može kupiti zasebno po potrebi
• Radi na 8 AA baterija ili preko ispravljača (ispravljač se dobija uz uređaj)
• Ugrađen senzor koji detektuje položaj, pa automatski prebacuje u stereo rad kad je postavljen horizontalno
• Dva vrhunska zvučnika od 16 cm
• Ugrađen trokanalni mixer sa dvopojasnim EQ
• Echo/Reverb efekat
• Anti-Feedback funkcija
• Linijski izlaz za snimanje ili proširenje sistema
• Poseduje odeljak za čuvanje mikrofona i ostalih dodataka
• Može se koristiti i Auto Power Off funkcija za automatsko isključenje
• Kompatibilan je sa Roland ST-A95 stalkom za zvučnike
• Na raspolaganju je u crnoj i beloj varijanti

Opis

Lako se koristi i transportuje

Jednostavnost upotrebe je izuzetno važna kod BA-55. Uopšte nije komplikovan: samo uključite bežični mikrofon i/ili uključite instrumente, podesite jačinu zvuka i - to je to. To je to! BA-55 poseduje automatski anti-feedback sistem koji blokira akustični feedback bez da prekida zvuk. Radi jednostavnijeg transporta, BA-55 ima ugrađen odeljak za bežične mikrofone i opremu.

Višenamenski razglas

BA-55 omogućuje uživanje u sjajnom zvuku kako u zatvorenom, tako i na otvorenom. Može raditi na baterije ili preko ispravljača, pa se može koristiti bilo gde i za bilo koju namenu - za govor, postavite ga vertikalno, i ugrađeni senzor će se automatski prebaciti u mono mod radi maksimalne projekcije zvuka. Za slušanje muzike, postavite BA-55 horizontalno i automatski će se prebaciti u stereo mod, savršen za reprodukciju sa MP3/CD playera na zabavama itd, ili za namenu kada je potrebna šira projekcija zvuka.

Ugrađeni Echo/Reverb

BA-55 poseduje veoma dobar Echo/Reverb koji se uz to i jednostavno koriste - jednim potenciometrom se podešavaju i vrsta i jačina efekta. Okretanjem potenciometra na gornju poziciju se uključuje prirodni plate-reverb efekat koji dodaje prirodni ambijentalni zvuk glasu i instrumentima. Ako se potenciometar sa gornje pozicije okrene na maksimum, dobija se repetitivni eho efekat. Echo/ reverb se mogu uključiti i isključiti i daljinski, preko DR-WM55 bežičnog mikrofona koji se dobija u kompletu.

U kompletu je i bežični mikrofon

Uz BA-55 se dobija i visoko kvalitetni bežični mikrofon (DR-WM55). Napravljen specijalno baš za ovaj sistem, mikrofon poseduje Power On/Off i Echo On/Off prekidače. Prekidač za echo je povezan sa Echo/Reverb efektom, pa se oni mogu uključiti i isključiti direktno sa mikrofona. To je veoma korisna opcija, pošto se efekat može brzo isključiti ako se želi govoriti ili najaviti nešto, a odmah zatim pevati.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com