Boss DB-90 Dr. Beat Metronome

Boss DB-90 Dr. Beat Metronome

proizvođač: Boss

Multifunkcionalni profesionalni Dr. Beat za razne namene. Vežbanje u stilu sa najboljim modelom iz Dr. Beat serije metronoma. DB-90 ima kvalitetne zvuke i ritmove koji će olakšati vežbanje i učiniti ga zabavnijim. Poseduje i ugrađeni mikrofon i Rhythm Coach funkciju, referentni ton za štim, ulaz za instrument, MIDI izlaz i mnoštvo drugih alata koji olakšavaju učenje i vežbu.

cena: 130 €

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Opis

Bolji ritam, bolja vežba

Note Mixing funkcija omogućuje da se u trenutku naprave razni ritmovi podešavanjem nivoa pet različitih notnih vrednosti. Klizači na panelu, tasteri i veliki točkić omogućuju brzo, jednostavno editovanje parametara koje i dete može savladati. Na raspolaganju je 4 zvuka metronoma, uključujući i ljudski glas koji broji i olakšava da tačno znate poziciju u taktu. DB-90 poseduje i realistične PCM bubanjske patterne namenjene efektivnijem poboljšavanju tajminga i osećaja ritma.

Uključite se u Rhythm Coach

Proširite svoje ritamske opcije pomoću Rhythm Coach funkcije. Ova inovativna opcija za pratnju ima 4 modusa za vežbu koji mogu pomoću da se poboljša brzina, preciznost i kondicija. Ugrađeni mikrofon omogućuje da se koriste Rhythm Coach funkcije sa akustičnim bubnjevima ili da se u Trigger ulaz priključi Rolandov V-Pad. Vežbajte, i beležite svoj napredak.

Mnogo namena

Bubnjari se mogu priključiti na DB-90 preko Roland V-Pada ili korititi ugrađeni mikrofon. Gitaristi i basisti se povezuju direktno na DB-90 bez dodatne opreme i monitoruju preko slušalica - zapravo bilo koji instrumentalist se može koristiti mogućnostima koje pruža DB-90. A oni koji se žele sinhronizovati sa eksternim sekvencerom radi još kompleksnije pratnje, to mogu učiniti preko MIDI ulaza. Ova opcija je najkorisnija za bubnjare.

  • Brzo i jednostavno menjanje ritmova sa Note Mixing funkcijom, uz desetine već postavljenih perkusionih patterna
  • Posebni klizači, tasteri, točkić i veliki osvetljeni LCD ekran
  • 4 zvuka metronoma (uključujući i glas)
  • Reference Tone funkcija olakšava štimanje na sluh
  • Moguće je i vežbati tako što se priključi opcioni V-Pad, a preko ugrađenog mikrofona se mogu detektovati i akustični bubnjevi
  • Direktna konekcija sa gitarom i bas gitarom i monitoringom preko slušalica
  • Može se kontrolisati start/stop funkcija preko Footswitch pedale, a poseduje MIDI ulaz za sinhronizaciju sa eksternim sekvencerom

 

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com