Boss ME-50B Bass multi efekat procesor

Boss ME-50B Bass multi efekat procesor

proizvođač: Boss

BOSS ME-50B stavlja na raspolaganje svetski kvalitetne bas efekte u čvrst i otporan uređaj koji stoji na podu i kojeg se lako može kontrolisati pomoću ugrađenih pedala. Svaki basista koji drži do sebe treba ME-50B!

cena: 300 €

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Podni multi-effects procesor sa najboljim BOSS interfejsom ikad napravljenim
Izuzetni COSMR Compressor/Limiter i Drive efekti, plus T-Wah, Slow Gear i Defretter
Najnovija funkcija - Sound Hold omogućuje sustain niskih nota i istovremeno sviranje preko njih
Sound On Sound recording sa novim Kick Drum efektom
Zasebni potenciometri za svaku sekciju efekata, bez surfanja po menijima!
Easy Tone efekti sa unapred postavljenim EQ podešavanjima radi brže operacije
3 footswitch pedale i ugrađena expresiona pedala podešena na 6 opcija kao što su Octave, Wah, itd.
Solidno metalno kućište napravljeno da izdrži sve i svašta

Opis

Ostvarenje sna za sve basiste
ME-50BBOSS ME-50B stavlja na raspolaganje svetski kvalitetne bas efekte u čvrst i otporan uređaj koji stoji na podu i kojeg se lako može kontrolisati pomoću ugrađenih pedala. Efekti su podeljeni u 6 sekcija - Compressor/Limiter, Master, Filter/Tone, Drive/Synth, Delay/Modulation i Expression Pedal - čime se basistima pruža mnoštvo jedinstvenih i sjajnih zvukova kao što su novi Sound Hold, Octave Up i Kick Drum efekti. Sami efekti se mogu menjati pomoću 23 potenciometra i kontrolisat pomoću tri ugrađene pedale i expresione pedale kojoj se namena može dodeliti.

Jednostavnost Multi-Efekata
Inženjerima u BOSS-u je jasno da basisti žele moćne efekte, ali nemaju ni želje ni vremena da se gube u silnim menijima i programiranju jednog multi-efekt procesora. Zbog toga je napravljen ME-50B. Baš kao i gitarski "rođak" ME-50B ima najbolje BOSS multi-efekte za bas u procesoru koji se nalazi na podu, i koristi se kao da je pedala. Bez menija i kursora i tastera. Samo okrenete potenciometar!

Nezavisni COSMR Compressor/Limiter i EQualizer
Svi znaju da je osnova dobrog bas zvuka kompresija i EQ. Iz tog se razloga u ME-50B nalaze dve odvojene sekcije za te efekte. Compressor/Limiter koristi napredni COSM modelling uključujući tu i "Natural" postavku kompresora koji zadržava sve fine nijanse sviranja za precizan, udarni zvuk. Jednostavno izaberete vrstu kompresije i podesite Sustain/Threshold potenciometar da bi ste dobili željeni zvuk. Master sekcija poseduje 3-kanalni EQ sa pokretnom sredinom koji omogućuje precizno oblikovanje zvuka.

Kreativni Filter/Tone Efekti
ME-50B poseduje mnoštvo jedinstvenih efekata za oblikovanje samo bas zvuka uključujući sjajni "Octave Up" efekt, koji dodaje note za jednu okatu iznag originala, ali i zadržava i originalni bas zvuk, kompletno sa prilagodljivim drive zvukom na pomerenim notama, plus omiljene efekte kao što su Slow Gear, T-Wah i Defretter za instant fretles ( bespražni ) zvuk. Koristeći unapred postavljene efekte moguće je brzo doći do tonski varijacija sa EQ kao što su "Bottom Boost" i "Mid Shape."
Izuzetno topao overdrive zvuk i još mnogo toga
Ako želite nešto baš extra uključite jedan od Drive efekata ME-50B sa postavkama kao što su "Muff Fuzz," "Bass Driver," "Natural" i "Metal" radi dobijanja raznih overdrajvovanih izobličenih zvukova. Novi "Hi Band" efekat kreira izobličeni zvuk u gornjem frekventnom opsegu, zadržavajući originalni zvuk u nižem- perfektno za kreiranje kompleksnih zvukova bez izmene dinamike sviranja. Na raspolaganju su i 4 synth bass zvuka sa odličnim trackingom i prirodnim osećajem.
Zvuk na zvuk ali sa cakom
Snimanje zvuk na zvuk je veoma popularno kod gitarista, a sada i basisti mogu napraviti sopstene lupove. Međutim, ME-50B može i više. Pomoću nove Kick Drum funkcije, basisti mogu utapkati sopstevi kick i napraviti lupove na taj ritam. Ako ni to nije dovoljno, poslušajte novu Sound Hold funkciju koja omogućuje beskonačni sustain niskih nota, i to dok svirate preko njih. Uz ME-50B, basisti mogu svoje sviranje odvesti na kompletno novi nivo.
 

AD Conversion

24 bit

DA Conversion

44.1 kHz

Sampling Frequency

24 (user)

Patches

Compressor/Limiter Filter/Tone T. Wah, Octave (Up/Down), Slow Gear, Defretter, Enhancer, Bottom Boost, Mid Shape, Hollow Drive/Synth Overdrive/Distortion, Bass Synth Delay/Modulation Delay, Phaser, Flanger, Chorus, Reverb Noise Suppressor Master EQ Effects for Expression Pedal Foot Volume, Wah Resonance, Bend (+1 Octave, -1 Octave), Sound Hold, Kick Drum

Effects

INPUT: -10 dBu AUX IN: -10 dBu

Nominal Input Level

INPUT: 1 M ohms AUX IN: 100 k ohms

Input Impedance

-10 dBu

Nominal Output Level

2 k ohms

Output Impedance

7 segments, 1 character LED

Display

INPUT jack OUTPUT jacks L (MONO)/ R AUX IN jack (Stereo Mini type) PHONES jack FOOT SW (COMP ON/OFF, TEMPO) AC Adaptor jack

Connectors

DC 9 V: Dry batteries (R6/LR6 (AA) type) x 6, AC Adaptor (PSA series: Optional)

Power Supply

140 mA

Current Draw

Owner's Manual Dry Batteries (Alkaline: LR6 (AA) type) x 6

Accessories

AC Adaptor: BOSS PSA series Foot Switch: BOSS FS-5U

Dimensions

Width: 384 mm

Height: 78 mm

Depth: 225 mm

Weight

3.2 kg

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com