Walden O550CE/W Natura ozvučena akustična gitara
  • Walden O550CE/W Natura ozvučena akustična gitara
  • Walden O550CE/W Natura ozvučena akustična gitara
  • Walden O550CE/W Natura ozvučena akustična gitara
  • Walden O550CE/W Natura ozvučena akustična gitara

Walden O550CE/W Natura ozvučena akustična gitara

proizvođač: Walden guitars

Western akustična gitara sa ozvukom, prednja ploča od Omorike, stranice i zadnja ploča od Mahagonija. Orkestarski model sa vrlo kvalitetnom Bband ozvukom. Pristupačna sa donje strane, pogodna za soliranje - Cut Away. Na sebi poseduje štimer, ekvilajzer... nastavak
Pogledajte katalog Walden gitara za 2012. godinu.

GARANCIJA 2 GODINE!!!
U CENU JE UKLJUČENA I DELUXE TORBA

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Body
body shapeOrchestra Model
top materialSolid Spruce
back materialMahogany
side materialMahogany
soundboard bracingScalloped-X
Neck
materialMahogany
nut width1 11/16 "
fingerboardSolid Rosewood
trussrod2-way adjustable
reinforcementGlass-fiber rails
Appointments
bindingBlack plastic
rosette2-ring inlay
tunersDie-cast chrome
logoPearl
bridgeWalden Rosewood bridge
nut & saddleFossalite
Finish
Satin Nitrocellulose Lacquer
Options
cutawayVenetian
EQBband

Opis

Delivering a surprising amount of volume and acoustic tone for its size, the O550CE Acoustic Electric Guitar from Walden is a perfect choice for the stage player who prefers the intimate tones and comfort of a smaller body acoustic guitar.

The O550CE features a crisp midrange and bass response thanks to it's thin Satin Nitro finish, Mahogany body, and Scalloped-X braced Solid Sitka Spruce top.

The O550CE model acoustic-electric also features the Fishman Classic 4 preamp system for a highly accurate reproduction of the O550CE's intimate tones.


"Orchestra Model" oblik gitare

Waldenov "O" oblik "Orchestra Model" gitare je podsećanje na predratne gitare po kojima je i dobila ime. Manja od "G" oblika, "O" oblik je popularan kod muzičara koji sviraju prstima i kod ženskih svirača. Zbog plićih stranica lakša je za sviranje i doprinosi usmerenijem zvuku, sjajan instrument za studijsko "pilotiranje".

X-zarubljeno ojačanje

Waldenovi modeli gitara sa metalnim žicama Standard i Natura sadrže X-zarubljenu potporu u svojim zvučnim kutijama. X-zarubljeno ojačanje i zarubljeni tonski barovi pružaju instrumentu dobru jasnoću i otvoren zvuk, dok sa druge strane stabilizuju zvučnu kutiju od povlačenja žica.
>
2-sistemski podesivi stubovi štapa

Svaka Walden gitara u vratu ima šipku ("truss rod") koja se može podešavati obrtanjem u oba smera i omogućava kontrolu tačne visine žica koja odgovara Vašem ličnom stilu sviranja. Šipka ("truss rod") u vratu Walden gitare takođe omogućava precizno podešavanje gitare u odnosu na sezonske klimatske promene.

Šine od fiberglasa

Walden gitare serije 500-700 imaju dve šine od fiberglasa koje dodaju snagu, stabilnost i harmonijske prednosti gitari.


"Fossalite" nut i sedlo
Walden koristi "fossalite" nutove i sedla koje proizvodi "Graph Tech", proizvođač preciznih materijala "Tusk" i "Nubone". Ovaj sintetički materijal se koristi na svim modelima Waldenovih gitara serija od 300 do 700. Približno tonalitetu stare kosti, "Fossalite" povećava toplinu i dubinu harmonika i tona instrumenta, i donosi čiste visoke i srednje tonove.

Satenski nitrocelulozni lak

Nitrocelulozni lak je napravljen od biljnih vlakana. Zato što može da vibrira zajedno sa pokretljivom “zvučnom kutijom”, to je finiš material koji je izbor među najboljim graditeljima od kraja 1800 godine. Saten finiš se nanosi u tankom sloju, prenoseći više energije na stvaranje predivne muzike. Satenski finiš je takođe mekši nego sjajni finiš i ponekad možete osetiti kao da je lepljiv. Ovo omogućava muzičarima da sviraju sa većom lakoćom i brzinom.


Venecijanski "cutaway"

Naš "cutaway" gracioznih oblina u Venecijanskom stilu omogućava lak pristup vratu iznad dvanaestog praga za klasične gitare, i iznad četrnaestog praga za akustične gitare sa metalnim žicama.


Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com