Walden SupraNatura G3000 akustična gitara
  • Walden SupraNatura G3000 akustična gitara
  • Walden SupraNatura G3000 akustična gitara

Walden SupraNatura G3000 akustična gitara

proizvođač: Walden guitars

Western akustična gitara, prednja ploča od punog drveta Sitka Omorike, stranice i zadnja ploča od Indijskog Palisandera (rosewood), Grand audithorium oblika. Gitara u celini napravljena od punog drveta predivnog zvuka punog harmonicima.
Pogledajte katalog Walden gitara za 2012. godinu.

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Body
body shapeGrand Auditorium
top materialSolid Sitka Spruce
back materialSolid Indian Rosewood
side materialSolid Indian Rosewood
soundboard bracing"Pre-War" Scalloped-X
Neck
materialMahogany
nut Bone
nut width1 3/4"
scale length25.6"
fingerboardSolid Ebony
trussrod2-way adjustable
reinforcementCarbon Graphite Rails
Appointments
bindingFlame Maple and Wood
rosetteAbalone and Wood
tunersGold with black buttons
logoPearl
bridgeFaceted Ebony bridge
saddleBone
endpinsEbony
Finish
Satin Nitrocellulose Lacquer

Opis


"Grand Auditorium" oblik tela gitare

Waldenov patentirani "Grand Auditorium" je elegantan oblik, pun stila. Sa neznatno širom donjom oblinom nego kod "Dreadnought" modela i užim strukom i gornjom oblinom, "Grand Auditorium" daje Bogat bas sa čistim i svetlim visokim tonovima. Primamljiva i neverovatno svirljiva, gitara "Grand Auditorium" oblika vizuelno je dopadljiva i udobna u rukama.


Jela – rezonantno drvo

Severno Američka Jela proizvodi glasan i uravnotežen zvuk sa jakiom osnovom. Gitare od ovog drveta su tražene od muzičara sa jakim udarcem.


Indijsko ružino drvo

Najcenjenije drvo u proizvodnji gitara na svetu za zadnju stranu i bokove gitare. Pored toga ovo drvo je i vizuelno prelepo. Zvučno gledano, Indijsko ružino drvo obezbeđuje completan, topao i dubok zvuk.

"Predratno" X-zarubljeno ojačanje

Na SupraNatura linija instrumenata sa čeličnim žicama, Walden ugrađuje X-zarubljeno ojačanje čiji je dizajn zasnovan na odličnim gitarama iz doba pre drugog svetskog rata.


2-sistemski podesivi stubovi štapa

Svaka Walden gitara u vratu ima šipku ("truss rod") koja se može podešavati obrtanjem u oba smera i omogućava kontrolu tačne visine žica koja odgovara Vašem ličnom stilu sviranja. Šipka ("truss rod") u vratu Walden gitare takođe omogućava precizno podešavanje gitare u odnosu na sezonske klimatske promene.

Karbon grafitne (Carbon-Graphite) šine

Sve Walden gitare od serije 1000 do 4000 imaju moderan vrat, tankog profila koji je ojačan karbon-grafitom. Ovo karakteriše samo Walden gitare koje su približnog cenovnog ranga. Ove šine povećavaju stabilnost i dodaju harmonijske prednosti gitari.


Satenski nitrocelulozni lak

Nitrocelulozni lak je napravljen od biljnih vlakana. Zato što može da vibrira zajedno sa pokretljivom “zvučnom kutijom”, to je finiš material koji je izbor među najboljim graditeljima od kraja 1800 godine. Saten finiš se nanosi u tankom sloju, prenoseći više energije na stvaranje predivne muzike. Satenski finiš je takođe mekši nego sjajni finiš i ponekad možete osetiti kao da je lepljiv. Ovo omogućava muzičarima da sviraju sa većom lakoćom i brzinom.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com