Walden Natura D560EB ozvučena akustična gitara

Walden Natura D560EB ozvučena akustična gitara

proizvođač: Walden guitars

Western akustična gitara, prednja ploča od Omorike, stranice i zadnja ploča od Indijskog Palisandera (rosewood), Dreadnought oblika. Vrlo svirljiv instrument svetlo crne boje u mat varijanti.
Pogledajte katalog Walden gitara za 2012. godinu.

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Body
body shapeDreadnought
top materialSolid Spruce
back materialIndian Rosewood
side materialIndian Rosewood
soundboard bracingScalloped-X
Neck
materialMahogany
nut width1 11/16 "
fingerboardSolid Rosewood
trussrod2-way adjustable
reinforcementGlass-fiber rails
Appointments
bindingBlack plastic
rosette2-ring inlay
tunersDie-cast chrome
logoPearl
bridgeWalden Rosewood bridge
nut & saddleFossalite
Finish
Satin Nitrocellulose Lacquer
Black

Opis


"Dreadnought" oblik tela gitare

"Dreadnought" dizajn postoji još od ranih 1900-tih godina. Pra-otac modernog oblika tela gitare je sa uvažavanjem reprezentovan Waldenovim Dreadnought-om. Proizvodi snažane bas, uobličene srednje i hrskave visoke tonove koje se i očekuju od ovakvog oblika gitare. U bilo kojoj kombinaciji materijala, "Dreadnought" je velika gitara koja proizvodi isto tako veliki zvuk.

Indijsko ružino drvo

Najcenjenije drvo u proizvodnji gitara na svetu za zadnju stranu i bokove gitare. Pored toga ovo drvo je i vizuelno prelepo. Zvučno gledano, Indijsko ružino drvo obezbeđuje completan, topao i dubok zvuk.

X-zarubljeno ojačanje

Waldenovi modeli gitara sa metalnim žicama Standard i Natura sadrže X-zarubljenu potporu u svojim zvučnim kutijama. X-zarubljeno ojačanje i zarubljeni tonski barovi pružaju instrumentu dobru jasnoću i otvoren zvuk, dok sa druge strane stabilizuju zvučnu kutiju od povlačenja žica.

2-sistemski podesivi stubovi štapa

Svaka Walden gitara u vratu ima šipku ("truss rod") koja se može podešavati obrtanjem u oba smera i omogućava kontrolu tačne visine žica koja odgovara Vašem ličnom stilu sviranja. Šipka ("truss rod") u vratu Walden gitare takođe omogućava precizno podešavanje gitare u odnosu na sezonske klimatske promene.

Šine od fiberglasa

Walden gitare serije 500-700 imaju dve šine od fiberglasa koje dodaju snagu, stabilnost i harmonijske prednosti gitari.


"Fossalite" nut i sedlo
Walden koristi "fossalite" nutove i sedla koje proizvodi "Graph Tech", proizvođač preciznih materijala "Tusk" i "Nubone". Ovaj sintetički materijal se koristi na svim modelima Waldenovih gitara serija od 300 do 700. Približno tonalitetu stare kosti, "Fossalite" povećava toplinu i dubinu harmonika i tona instrumenta, i donosi čiste visoke i srednje tonove.

Satenski nitrocelulozni lak

Nitrocelulozni lak je napravljen od biljnih vlakana. Zato što može da vibrira zajedno sa pokretljivom “zvučnom kutijom”, to je finiš material koji je izbor među najboljim graditeljima od kraja 1800 godine. Saten finiš se nanosi u tankom sloju, prenoseći više energije na stvaranje predivne muzike. Satenski finiš je takođe mekši nego sjajni finiš i ponekad možete osetiti kao da je lepljiv. Ovo omogućava muzičarima da sviraju sa većom lakoćom i brzinom.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com