Artec DBT-1 Dual Booster

Artec DBT-1 Dual Booster

proizvođač: Artec

DBT-1 " Dual Booster" je dupli 'clean booster' u jednom kućištu, sa odvojenim "Gain" potenciometrima za regulaciju količine 'boost'-a. Izuzetno je jaka, jer povećava signal gitare do 20dB... nastavak

Artikal je trenutno rasprodat.

GARANCIJA DVE GODINE!!!

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Dual Booster
Control for Ch.1 Gain- Ch.2 Gain and Ch.2 Volume
Jack in and out
Switch for Ch.1 and Ch.2
Power supplyDC9V
Consumption8mA
Dimension93(w) x 123(h) x 48(d) (mm)
Weight360g (include battery)

Opis

DBT-1 " Dual Booster" je dupli 'clean booster' u jednom kućištu, sa odvojenim "Gain" potenciometrima za regulaciju količine 'boost'-a. Izuzetno je jaka, jer povećava signal gitare do 20dB (što može da ošteti pojačalo ukoliko se ne pridržavate uputstva datim uz pedalu). Radi u 'true bypass' modu, što znači da vam pedala ne menja karakter, zvuk i jačinu gitare. Pedala uz pravilno korišćenje daje vam željeni 'fat' zvuk, koji pogoduje najviše gitaristima sa 'single-coil' magnetima na gitari, ali je i veoma zahvalna i tražena za 'modern riff's' svirke, gde je potrebno na već masivan zvuk gitare dodati još 'mase'. Onda je ovo pedala za vas. Korisno ju je imati u svom pedalboardu.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com