AKG IP2 In-Ear Monitoring slušalice
 • AKG IP2 In-Ear Monitoring slušalice
 • AKG IP2 In-Ear Monitoring slušalice
 • AKG IP2 In-Ear Monitoring slušalice

AKG IP2 In-Ear Monitoring slušalice

proizvođač: AKG

AKG IP2 profesionalne slušalice visokog kvaliteta pružaju širok spektar jasnog i toplog zvuka uz preciznu reprodukciju visokih tonova, oštru i veoma čistu reprodukciju basa. Udobne za dugotrajno nošenje i odlično izoluju spoljnu buku. Pretežno namenjene in ear monitoringu na velikim binama i u velikoj buci

cena: 10.685,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE!!!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Osetljivost121 dB SPL/V
Frekvencijski opseg12 do 23,500 Hz
Impedansa16 ohms
Maksimalna izlazna snaga20 mW
Dužina kabla1.15 m/3.8 ft
Konekcija3.5 mm stereo jack
Težina (bez kabla)3 g (0.11 oz.)

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • AKG K92 slušalice

  AKG K92 slušalice

  Novo dizajnirane K92 stereo, polu otvorene slušalice kombinuju odličan zvuk sa idealnom cenom. Podesiva traka, jastučići od veštačke trake i mala težina obezbeđuju dodatnu udobnost. Veliki 1.6-inčni (40-mm) zvučnici obezbeđuju prirodan zvuk. Odlična slušalica za svaku priliku, bilo da je u pitanju opuštajuće slušanje muzike, snimanje muzike ili postavka instrumenata u miksu ili mastering

  cena: 9.300,00 din.

 • AKG K121 slušalice

  AKG K121 slušalice

  Poluotvorene studijske dinamičke slušalice. Spadaju u rang profesionalnih studijskih slušalica i jeftinija varijanta modela K141 MKII. Odlična slušalica za svaki vid korišćenja u studiju - monitoring, preslušavanje ili montaža audio materijala. Zahvaljujuči velikim drajverima i samopodesivom rajfu veoma su udobne za dugo nošenje i slušanje. Imaju ravan fiksiran kabl koji ide iz jednog drajvera na čijem je kraju 3,5 mm konektor na koji se šrafi adapter na 6,3 mm.

  cena: 12.020,00 din.

 • AKG K240 Studio slušalice

  AKG K240 Studio slušalice

  Profesionalne visokokvalitetne studijske slušalice. Spadaju u red polu-otvorenih slušalica i dizajnirane su za profesionalnu upotrebu kako u studiju tako i na terenu za snimanje, miks i bilo kakvu postavku zvuka. Imaju patentirani 30 mm XXL pretvarač sa Varimotion tehnologijom pružaju veću osetljivost, širi dinamički opseg i neverovatan nivo SPL-a. Drajveri u potpunosti prekrivaju ušnu školjku što pruža potpunu udobnost pri dužem slušanju. Imaju mini XLR konekciju kabla sa drajverom što omogućava lako skidanje i zamenu kabla.

  cena: 12.020,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com