Walden G3030CEQ/HA ozvučena akustična gitara sa koferom
 • Walden G3030CEQ/HA ozvučena akustična gitara sa koferom
 • Walden G3030CEQ/HA ozvučena akustična gitara sa koferom

Walden G3030CEQ/HA ozvučena akustična gitara sa koferom

proizvođač: Walden guitars

Akusticna gitara sa luksuznim koferom boje drveta sa kožnim drškama izuzetnog kvaliteta!!! Jedna od najboljih serija. Walden SupraNatura G3030CEQ Acoustic Steel Guitar, Grand Auditorium, Cutaway, solid Cedar Top, solid Back & Sides Rosewood, Mahogany Neck
Pogledajte katalog Walden gitara za 2012. godinu.

2
ušteda: 11.988,00 (-10%)

stara cena: 119.880,00 din

cena: 107.892,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Body
body shapeGrand Auditorium
top materialSolid Western Red Cedar
back materialSolid Indian Rosewood
side materialSolid Indian Rosewood
soundboard bracing"Pre-War" Scalloped-X
Neck
materialMahogany
nut Bone
nut width1 3/4 "
scale length25.6"
fingerboardSolid Ebony
trussrod2-way adjustable
reinforcementCarbon Graphite Rails
Appointments
bindingFlame Maple and Wood
rosetteAbalone and Wood
tunersGold with tortoise buttons
logoPearl
bridgeFaceted Ebony bridge
saddleBone
endpinsEbony
Finish
Satin Nitrocellulose Lacquer
Options
cutawayVenetian
EQFishman Elipse Blend

Opis


"Grand Auditorium" oblik tela gitare

Waldenov patentirani "Grand Auditorium" je elegantan oblik, pun stila. Sa neznatno širom donjom oblinom nego kod "Dreadnought" modela i užim strukom i gornjom oblinom, "Grand Auditorium" daje Bogat bas sa čistim i svetlim visokim tonovima. Primamljiva i neverovatno svirljiva, gitara "Grand Auditorium" oblika vizuelno je dopadljiva i udobna u rukama.


Zapadni crveni kedar – rezonantno drvo

Zvuk ovog drveta karakteriše taman, bogat i gladak tonalitet. Gitare koje imaju gornju stranu od kedara su omiljene kod muzičara koji sviraju “fingerstyle” i onih sa lakšim dodirom.


Indijsko ružino drvo

Najcenjenije drvo u proizvodnji gitara na svetu za zadnju stranu i bokove gitare. Pored toga ovo drvo je i vizuelno prelepo. Zvučno gledano, Indijsko ružino drvo obezbeđuje completan, topao i dubok zvuk.


"Predratno" X-zarubljeno ojačanje

Na SupraNatura linija instrumenata sa čeličnim žicama, Walden ugrađuje X-zarubljeno ojačanje čiji je dizajn zasnovan na odličnim gitarama iz doba pre drugog svetskog rata.


2-sistemski podesivi stubovi štapa

Svaka Walden gitara u vratu ima šipku ("truss rod") koja se može podešavati obrtanjem u oba smera i omogućava kontrolu tačne visine žica koja odgovara Vašem ličnom stilu sviranja. Šipka ("truss rod") u vratu Walden gitare takođe omogućava precizno podešavanje gitare u odnosu na sezonske klimatske promene.


Karbon grafitne (Carbon-Graphite) šine

Sve Walden gitare od serije 1000 do 4000 imaju moderan vrat, tankog profila koji je ojačan karbon-grafitom. Ovo karakteriše samo Walden gitare koje su približnog cenovnog ranga. Ove šine povećavaju stabilnost i dodaju harmonijske prednosti gitari.


Satenski nitrocelulozni lak

Nitrocelulozni lak je napravljen od biljnih vlakana. Zato što može da vibrira zajedno sa pokretljivom “zvučnom kutijom”, to je finiš material koji je izbor među najboljim graditeljima od kraja 1800 godine. Saten finiš se nanosi u tankom sloju, prenoseći više energije na stvaranje predivne muzike. Satenski finiš je takođe mekši nego sjajni finiš i ponekad možete osetiti kao da je lepljiv. Ovo omogućava muzičarima da sviraju sa većom lakoćom i brzinom.


Venecijanski "cutaway"

Naš "cutaway" gracioznih oblina u Venecijanskom stilu omogućava lak pristup vratu iznad dvanaestog praga za klasične gitare, i iznad četrnaestog praga za akustične gitare sa metalnim žicama.


Fishman Prefix Pro

Fishmanovi Prefix Pro kontrola jačine, bas frekvencija i visokih frekvencija, kao i širokopojasni polu parametrički ekvilajzer pružaju mogućnost da se određene frekvencije izoluju i pojačaju ili smanje po potrebi. Postoje i dodatni "notch" filter, "brilliance" slajder i prekidač za obrtanje faze za muzičare koji žele da bolje kontrolišu zvuk.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • Walden CD4041-CERT akustična gitara sa koferom

  Walden CD4041-CERT akustična gitara sa koferom

  Vrhunski instrument kompletno izradjen od punog drveta mahagonija. U cenu gitare uključen je i de luxe drveni kofer. Veoma retka kombinacija za akustičnu gitaru, obavezno probati.

  cena: 98.901,00 din. stara cena: 109.890,00

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com