Hercules GSP39WB zidni stalak za gitaru

Hercules GSP39WB zidni stalak za gitaru

proizvođač: Hercules

Deluks gidni stalak na zaključavanje za sve vrste električnih, akustičnih, klasičnih i bas gitara. Hercules GSP 39 zidni stalak za gitaru poseduje sistem zaključavanja vrata gitare kada se gitara okači. Težina instrumenta automatski zaključava gitaru oslanjavši se na prelaz vrata u headstock. Hercules patent zaklučavanja gitare. Hercules GSP 39 se isporučuje u kompletu sa zavrtnjima za zid i tiplovima

cena: 1.499,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 011/32-35-332

Karakteristike

ZaključavanjeSistem automatskog zaključavanja zgloba potpuno obezbeđuje instrument
BojaCrnaSpecijalna Pena potpuno pokriva zglob
Dužina105mm
Opterećenje7kg

Opis

 
AutoSwivel Yoke
The AutoSwivel system hangs different sized guitars and basses vertically. Driven by the weight of your instrument, the hanger rotates 30 degrees to the right or left. Perfect for asymmetrical headstocks.
 
Auto Grip System
The Auto Grip System is driven by the weight of the guitar or bass. When placed in the yoke, the housing slides down, rotating the arms to secure it. When you are ready to play, lift up and the AGS automatically releases!
 
Specially Formulated Foam
Specially Formulated Foam rubber is used on all the contact points between the stand and your instrument.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • Stalak za gitaru Warwick RS 20830

  Stalak za gitaru Warwick RS 20830

  RockStand gitarski stalak za jednu gitaru sa zaštitnom gumom za zaključavanje vrata. Podešava se po visini, tronožno postolje omogućava stabilnost instrumenta, lako se sklapa i rasklapa za transport. Dolazi u tri dela. Gitarski stalak je univerzalni i može se koristiti za akustičnu, klasičnu, električnu ili bas gitaru.

  cena: 1.150,00 din. stara cena: 1.300,00

 • Adam Hall SGS103 gitarski stalak

  Adam Hall SGS103 gitarski stalak

  Adam Hall SGS103 univerzalni gitarski stalak za akustičnu, klasicnu, bas ili električnu gitaru. Snažan, pouzdan i stabilan stalak koji ce vaš instrument sacuvati od padanja i nepotrebnih udaraca i oštećenja. Pored gitare, može poslužiti i kao stalak za violončelo u veličinama 1/2, 3/4 ili 4/4.

  cena: 1.450,00 din.

 • Gewa BSX stalak za gitaru

  Gewa BSX stalak za gitaru

  BSX Classic je verovatno najbolji stalak za sve tipove i modele gitara na tržištu po ovoj ceni. Potpuno rasklopiv, napravljen od vrlo preciznih i kvalitetnih cevi i profila. Ima antiklizne podloge kao i zaštitu na svim delovima koji su u kontaktu sa instrumentom.

  cena: 1.150,00 din.

 • Ortega OPUS-1BK stalak za ukulele

  Ortega OPUS-1BK stalak za ukulele

  Ortega stalak za ukulele. Napravljen od izuzetno laganog i jako sintetičkog materijala. Originalni sistem sklapanja omogućava da se smesti u džep torbe za gitaru.

  cena: 1.525,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com