Warwick RS20830 stalak za gitaru
  • Warwick RS20830 stalak za gitaru

Warwick RS20830 stalak za gitaru

proizvođač: Warwick RockStand

RockStand gitarski stalak za jednu gitaru sa zaštitnom gumom za zaključavanje vrata. Podešava se po visini, tronožno postolje omogućava stabilnost instrumenta, lako se sklapa i rasklapa za transport. Dolazi u tri dela. Gitarski stalak je univerzalni i može se koristiti za akustičnu, klasičnu, električnu ili bas gitaru.

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Visina podesiva za sve vrste gitara
Sistem zakljucavanja, gumena traka koja sprecava padanje instrumenta sa stalka
Svi delovi koji dolaze u dodir sa instrumentom su plastificirani i oblozeni gumom
Dolazi u 3 dela, lako se sklapa i rasklapa
Postolje u bazi ima dimenzije na zemlji36.5 x 51.5cm
BojaCrna

Opis

Univerzalni stalak za gitaru crne boje, podesive visine sa držačem za vrat. Noge se sklapaju na dole, držač za vrat se vadi iz glavnog džača u koji se umeće i deo za držanje tela. Držač tela i držač vrata imaju gumenu zaštitu kako se gitara ne bi oštetila. Gitarski stalak je univerzalni što znači da može da drži akustičnu gitaru, klasičnu gitaru, električnu gitaru standardnog oblika i bas gitaru standardnog oblika. Stalak za gitaru je lako sklopiv u tri dela te se lako može transportovati i prenositi. Nosivost stalka je izdrživa za sve poznate modele gitara standardnih težina. Aluminijumska konstrukcija pruža lakoću pri transportu i sklapanju a u isto vreme pouzdano štiti instrument od pada i oštećenja.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com