AKG HSC271 slušalice sa mikrofonom
 • AKG HSC271 slušalice sa mikrofonom

AKG HSC271 slušalice sa mikrofonom

proizvođač: AKG

Profesionalne dinamičke slušalice sa mikrofonom. Spadaju u rang profesionalnih slušalica i pretežno se mogu koristiti za reportere u broadcast audio tehnici. Imaju iste performanse i karakteristike kao i K271 slušalice sa dodatkom kondenzatorskog mikrofona. Mikrofonska kapisla je smeštene na fleksibilnoj ruci koja automatski isključuje mikrofon kada se slušalice skinu sa glave. Mikrofon može da se montira na levu ili desnu stranu u zavisnosti od ličnog izbora i raspoloživog prostora. Kabl je povezan sa slušalicama jednim mini XLR konektorom koji omogućava vrlo laku i jednostavnu zamenu kabla. Kabl poseduje 3,5 mm konektor koji se adapterom može pretvoriti u 6,3 mm konekciju.

cena: 45.410,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Tip

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • AKG HSD271 slušalice sa mikrofonom

  AKG HSD271 slušalice sa mikrofonom

  AKG HSD271 su profesionalne slušalice sa integrisanim mikrofonom. Odlično rešenje u radiodifuznoj tehnici prenosa zvuka za novinare reportere. Mikrofn je postavljen na kraju flaeksibilne ruke koja omogućava da se mikrofon maksimalno prilagodi govorniku. Mikrofon je dinamičkog tipa i automatski se isključuje kada se slušalice skinu sa glave. Kabl je mini XLR priključkom povezan sa slušalicom te se lako može skinuti i zameniti.

  cena: 42.826,00 din. stara cena: 45.410,00

 • AKG HSD171 slušalice sa mikrofonom

  AKG HSD171 slušalice sa mikrofonom

  Profesionalne dinamičke slušalice sa integrisanim mikrofonom. Unapređen model K171 model sa dodatim mikrofonom. Imaju izuzetnu izolaciju od buke zbog čega su veoma zahvalne za reportersko korišćenje u radiodifuznom audio sistemu. Fleksibilna mikrofonska ruka pruža maksimalno prilagođenje mikrofona govorniku i u isto vreme automatski isključuje mikrofon kada se slušalice skinu sa glave. Dinamički mikrofon se može postaviti na levu ili desnu naušnicu u zavisnosti od ličnog izbora. Šestopinski konektor na kablu pruža brzu i jednostavnu zamenu.

  cena: 35.527,00 din.

 • AKG HSC171 slušalice sa mikrofonom

  AKG HSC171 slušalice sa mikrofonom

  Profesionalne dinamičke slušalice sa mikrofonom. Odlično rešenje u broadcast audio tehnici. Pružaju maksimalnu udobnost i komfor u radu kako bi ruke bile slobodne. Spadaju u rang zatvorenih slušalica, identičnih performansi kao i K171 model običnih slušalica, sa dodatkom fleksibilnog konenzatorskog mikrofona. Mikrofon se može postaviti na levu ili desnu stranu i mutira se onog momenta kada se slušalica skine sa glave. Poseduju promenljivi kabl koji se mini XLR konektorom povezuje sa drajverom. Zahvalne za rad u bučnim uslovima jer imaju jako dobru izolaciju od svih spoljnih zvukova.

  cena: 36.863,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com