Boss TU-1000 Stage Tuner
  • Boss TU-1000 Stage Tuner

Boss TU-1000 Stage Tuner

proizvođač: Boss

Novi BOSS TU-1000 je štimer za rock zvezde. Novi vrhunski štimer iz BOSS-ove TU-serije je kvalitetno i čvrsto napravljen i namenjen je za binu.

cena: 220 €

Njegov veliki indikator sa jakim, svetlim diodama omogućuje savršenu vidljivost na tamnim scenama, dok izuzetno tečno i precizno kretanje pokazivača čini štim brzim, lakim i preciznim.

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Ultra fino, precizno kretanje i vrhunska vidljivost sa velikim LEDiodama
Accu-Pitch koristi tečno kretanje svetala da pokaže kad je štim kompletiran
Dva modusa displejaCent (LED funkcioniše kao kazaljka) i Stream (tečno kretanje svetlosti pokazuje kad su note raštimane)
Uključivanje štimera automatski isključuje izlazni signal, i omogućuje štim bez izlaznog zvuka
Podržava otvoreni štim, DADGAD, i ostale alternativne metode štima, kao i ispuštene štimove do 6 polunota ispod standarda

Opis

Kontrola na bini
Veoma dobra vidljivost u svakoj situaciji čini TU-1000 savršenim za gitariste koji sviraju uživo. Ako je postavljen na binu, blizu pedala na podu, TU-1000 se može odlično videti i koristiti i u najmračnijoj sceni. A sa strane gledalaca, svetleći plavi BOSS logo na zadnjem panelu TU-1000 je veoma upečatljiv.
 
Modusi štima
TU-1000 poseduje mnoštvo modusa štima. U Cent modu, LED metar funkcioniše kao instrument s kazaljkom, sa BOSSovu poznatu preciznost. u Stream modu, tečno kretanje svetlosti pokazuje kad su note raštimane. Pitch indikator se osvetli kad je uštiman zvuk.
 
Drop-Tuning
Za gitariste koji koriste drop-štim, TU-1000 poseduje specijalni Flat Tuning mod, koji snižava visinu jednu ili više polunota ispod note prikazane na ekranu. Prikaz na ekranu se menja zavisno od izbora, od "sniženog za jednu polunotu" do "sniženo za 6 polunota".
 

Povezanost
Zadnji panel TU-1000 ima mnoštvo ulaza i izlaza. INPUT ulaz se takođe koristi kao prekidač za uključivanje i isključivanje. Čim se priključi gitara, uključuje se štimer; isključi li se gitara, isključuje se štimer. OUTPUT izlaz se koristi za priključivanje efekta, gitarskog pojačala, ili neki sličan uređaj. Standardno izlazni zvuk je isključen dok je štimer uključen, ali moguće je odrediti da li signal treba da izlazi bez obzira da li je štimer uključen ili ne. PARALLEL OUT omogućuje da se signal sa ulaza razdeli i šalje na priključeni efekat ili gitarsko pojačalo. TUNER ON/OFF omogućuje vam da priključite spoljašnji footswitch (FS-5U; koji se zasebno prodaje) kako bi mogli uključiti i isključiti štimer nogom.

 

Tuning Range

C0 (16.35 Hz) - C8 (4186 Hz)

Reference Pitch

A4=436 - 445 Hz (1 Hz step)

Tuning Accuracy

± 1 cent

Power Supply

AC Adaptor (Roland PSB-1U)

Current Draw

350 mA

Accessories

AC adaptor (Roland PSB-1U), 7-pin Parallel DC Cable, Owner's Manual, Leaflet ("USING THE UNIT SAFELY" and "IMPORTANT NOTES," and "Information")

Option

Footswitch: FS-5U

Dimensions

Width: 414 mm

Height: 61 mm

Depth: 160 mm

Weight

2.2 kg

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com