Roland Fantom-G6, Music Workstation

Roland Fantom-G6, Music Workstation

proizvođač: Roland

Predstavljamo vam najmoćniji i najluksuzniji Roland sintesajzer ikad napravljen. Fantom-G je sjajan instrument koji postavlja nove standarde u mogućnostima i kreativnosti sa svojim naprednim zvukom, revolucionarnim ARX SuperNATURAL slotom za proširenja..

Artikal je trenutno rasprodat.

cena: 2400 €

Artikal dostupan po porudžbini!

Dodatna pitanja | Pošalji prijatelju

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 011/32-35-332

Karakteristike

Najnoviji generator zvuka s dvostruko većom memorijom od prethodnika
2 x ARX expanziona slota sa vodećom svetskom SuperNATURAL tehnologijom izražajnosti i performansi
Grapfički korisnički interfejs sa ogromnim kolor LCD ekranom od 22 cm i mogućnošću priključivanja miša
Najnoviji integrisani audio/MIDI sequencer sa 128 kanala uključujući 24 audio
Multi-FX za svaki deo i do istovremena 22 povezana efekta
VRHUNSKA klavijatura otežana PHA II "Ivory Feel" klavijatura (na Fantom-G8)
Izuzetno kvalitetno kućište sa aluminiumskim panelom

Opis

Najbolji zvuk
Opremljen najmoćnijim i najnovijim audio procesorom, Fantom-G vam omogućuje da svirate s najboljim i najrazličitijim zvukom. Uz to, poseduje i duplo veći ROM nego prethodnici, pravo blago Rolandovih po kvalitetu svetski poznatih SRX boja, ali ono što ga čini zaista izuzetnim je novo ARX proširenje koje omogućuje upotrebu dodatnih SuperNATURAL boja i zasebnih efekata i sintesajzera čime bi se ovaj ionako moćan sintesajzer učinio još moćnijim.

SuperNATURAL ARX Proširenja
Fantom-G poseduje ARX slotove koji omogućavaju priključivanje 2 SuperNATURAL proširenja. SuperNATURAL je jedinstvena rolandova tehnologija koja omogućuje novi nivo izražajnosti koji sintesajzeri nikad do sada nisu mogli dostići. Ako je primenite na zvuke tradicionalnih instrumenata, SuperNATURAL tehnologija omogućuje delikatne tonske izmene i nijanse sviranja kao kod pravih instrumenata. Čak i kod elektronskih i ne-tradicionalnih zvukova ova tehnologija omogućava potpuno nov nivo kvaliteta zvuka i izražajnosti!
 
ARX-01/ARX-02
S ponosom Vam predstavljamo SuperNATURALT proširenja.
Fantom-G je prvi instrument sa Rolandovim revolucionarnim ARX expanzionim slotovima. Svako ARX proširenje je i samo sintesajzer, sa Rolandovom jedinstvenom SuperNATURAL tehnologijom koja omogućuje izuzetno prirodnu organsku izražajnost. Optimizovani efekti i specijalni grafički interfejs i su napravljeni isključivo za svaku ARX karticu. ARX vam omogućuje kreaciju jedinstvenih zvukova boja sa vrhunskim zvukom i prirodnom kontrolom.

ARX-01 Drums

ARX-01 Drums Expansion Board je ostvarenje sna svakog muzičara. Zahvaljujući SuperNATURAL voice procesoru, moguće je imati kompletnu kontrolu svakog elementa svakog bubnja, kao na primer dubina školjke i prigušivanje. Kad je svaki zvuk bubnja podešen po vašoj želji, moguće ga je dodatno obraditi sa ugrađenim kompresorom, EQ, reverbom, sjajnim multi efetima, kao i integrisanim mikserom za podešavanje jačine zvuka i položaja u prostoru.


ARX-02 Electric Piano

Sa zapanjujuće dobrim SuperNATURAL zvukom, detaljnom kontrolom, i ultra realističnom modulacijom pojačala, ARX-02 Electric Piano Expansion Board postavlja najviši standard izražajnosti i realnosti zvuka klasičnih instrumenata. Moguće je npr. menjati poziciju pickupa, i birati neki od 5 modela pojačala sa kontrolom dinamike. Jačina i tonski kvalitet se menjaju izuzetno glatko i realistično u zavisnosti od načina i jačine sviranja.


Moćni sekvencer
Fantom-G je prvi Rolandov instrument sa najnovijim Roland power sequencerom. U kombinaciji sa velikim LCD ekranom, ovaj profesionalni muzički alat ima 128 kanala (uključujući 24 audio) u sjajnom audio/MIDI grafičkom okruženju. Moguće je čak i priključiti miša radi olakšanja i ubrzanja rada - slično radu na kompjuteru. Poseduje i kombinovani XLR i TRS konektor, phantom napajanje za kondenzatorske mikrofone, Hi-Z ulaz za gitaru i bas, kao i linijski ulaz.

Luxuzni Extra-Široki LCD
Već na prvi pogled će svakom biti očigledno da je Fantom-G instrument bez premca. Proizveden isključivo od najkvalitetnijih materijala, futuristički dizajniran, pa će već svojim izgledom da pleni. Na sred instrumenta se nalazi extra veliki, color TFT ekran od 8.5" (22cm)! Asortiman konrola je takođe prvoklasan, uključujući 8 slajder, 4 potenciometra i 10 tastera ispod ekrana.

Zapanjujući Efekti
Fantom-G poseduje vrhunske efekte, sa mogućnošću povezivanja više efekata za svaku boju. U 16-kanalnom multi-timbre modu, se mogu povezati čak do 22 efekta istovremeno! Moguće je kreirati kompleksne efekta sa 16 insert efekata po patchu, plus globalni reverb i chorus. Za dodatno ulepšavanje pesama kreiranih pomoću integrisanog sekvencera tu su Mastering efekti.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com