Ibanez RGRT421-WNF
 • Ibanez RGRT421-WNF
 • Ibanez RGRT421-WNF
 • Ibanez RGRT421-WNF

Ibanez RGRT421-WNF

Ibanez RGRT421-WNF električna gitara prava je zver. Neck-through dizajn, petodelni javor/orah Wizard III vrat sa mahagoni stranicama trupa, fiksna kobilica, i dva pasivna Quantum humbucker magneta generišu masivan ton i izvanredan sustain. Tanji profil vrata u kombinaciji sa jumbo pragovima daje instrument koji se gotovo sam svira – od blues izvijanja do legato sprinta, bez napora. Pet mogućih kombinacija magneta doprinose univerzalnosti koja će se uklopiti u svaki žanr. U prelepom open pore finišu.

8

cena: 51.265,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

neck typeWizard III 5pc Maple/Walnut neck-through
bodyMahogany wing body
fretboardJatoba fretboard w/White dot inlay
fretJumbo frets
bridgeFixed bridge
neck pickupQuantum (H) neck pickup (Passive/Ceramic)
bridge pickupQuantum (H) bridge pickup (Passive/Ceramic)
hardware colorBlack

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • Ibanez SA260FM-TGB električna gitara

  Ibanez SA260FM-TGB električna gitara

  Ibanez SA260FM-TGB je pravi muzički kameleon. Od klin ritam tonova preko bluz i rok drajva, sve do teškog metala, SA260FM-TGB je odličan u svakom žanru. HSS postavka magneta, Ibanezov T102 tremolo sistem, neverovatna izrada i savršen odabir materijala... Instrument za hobiste, ali i za profesionalce. Best buy u ovom cenovnom rangu!

  cena: 41.705,00 din.

 • Ibanez AF55-TF električna gitara

  Ibanez AF55-TF električna gitara

  Ibanez AF55 artcore elektricna gitara. Telo od javora pruža odličnu rezonancu bez mikrofonije, perfektno za jazz tonove. Gitara je ipak dovoljno fleksibilna da se na njoj svira alt rock i punk. Vrat od mahagonija i grif platno od ružinog drveta, ACH-ST hambaker u neck i bridge poziciji daju mesnat, tih signal sa naglašenim srednjim tonovima.

  cena: 43.650,00 din.

 • Ibanez RG421EX-BKF električna gitara

  Ibanez RG421EX-BKF električna gitara

  Model iz RG serije koja po svirljivosti, tonu, i odnosu uloženog i dobijenog nema pravu konkurenciju na tržištu. Trup mahagoni, izvanredno brz Wizard III vrat, 24 jumbo praga, dva Quantum humbucker magneta koji uz fiksnu kobilicu čine ovaj instrument odličnim izborom za sve koji preferiraju tvrđi zvuk i niže štimove.

  cena: 48.800,00 din.

 • Ibanez AF75-BS hollowbody električna gitara

  Ibanez AF75-BS hollowbody električna gitara

  Ibanez AF75-BS je jazz gitara koja pripada Artcore seriji Ibanez hollowbody gitara. Ibanez proizvodi Artcore seriju još od 2002. godine, i još od tada ovi instrumenti predstavljaju prvi izbor jazz muzičara širom planete. Ibanez AF75-BS je opremljen sa dva Classic Elite magneta i zasbnoom kontrolom jačine i boje tona za svaki od magneta.

  cena: 53.185,00 din.

 • Ibanez SA460QM-ABB električna gitara

  Ibanez SA460QM-ABB električna gitara

  Ibanez SA460QM-ABB je pravi muzički kameleon. Od klin ritam tonova preko bluz i rok drajva, sve do teškog metala, SA460QM je odličan u svakom žanru. HSS postavka magneta, Ibanezov T102 tremolo sistem, neverovatna izrada i savršen odabir materijala... Instrument za hobiste, ali i za profesionalce. Best buy u ovom cenovnom rangu!

  cena: 54.300,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com