Ortega RCE141BK ozvučena klasična gitara
 • Ortega RCE141BK ozvučena klasična gitara
 • Ortega RCE141BK ozvučena klasična gitara
 • Ortega RCE141BK ozvučena klasična gitara

Ortega RCE141BK ozvučena klasična gitara

proizvođač: Ortega

RCE141 je ozvučena klasična gitara iz Ortegine Family Pro serije, i kombinuje autentičan osećaj i ton rasne španske gitare i upotrebljivost modernih instrumenata. Trup standardne veličine sa isečkom, puna gornja ploča od Engelmann smreke, zadnja ploča, stranice i vrat od mahagonija, sa španskom štiklom i šipkom dvostruke akcije, kobilica sa 12 rupa, Magus Pro ozvuka, finiš u visokom sjaju. Izuzetna konstrukcija i Ortegin uobičajeno visoki kvalitet izrade daju gitaru koja i u akustičnom i u ozvučenom režimu ostavlja konkurenciju iza sebe. Dolazi sa Ortega deluxe torbom.

1

cena: 48.700,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE !!!
U CENU URAČUNAT GIG BAG I NAJLONSKI KAIŠ

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Prednja pločaCanadska Englemann smreka puno drvo
Stranice i leđaMahagoni
FinišVisoki sjaj
BojaCrna
OzvukaOrtega Magnus Pro sa integrisanim štimerom
VratMahagoni
Skala650 mm
Nut52 mm
Šipka u vratuDa
okretljiva u oba smera
ŽiceDaddario EXP46
DodatakGig bag
kaiš

Opis

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • Ortega RMM-LTD klasična gitara

  Ortega RMM-LTD klasična gitara

  Ortega RMM-LTD klasična gitara je limitirana serija gitara koju je Ortega izbacila krajem 2014. godine. Prednja ploča je od punog drveta mahagonija, stranice i zadnja ploča od laminiranog mahagonija. Slim profil vrata, prirodni finiš (open pore). Fenomenalan instrument u svom cenovnom rangu!

  cena: 36.800,00 din. stara cena: 42.600,00

 • Ortega RCE131 klasična gitara

  Ortega RCE131 klasična gitara

  Ortega RCE131 je ozvučena gitara namenjena naprednijim sviračima. Dolazi u kompletu sa kvalitetnom torbom i Ortega kaišem. Prednja ploča je od punog drveta kedra dok su donja zadnja ploča i stranice od mahagonija. Odličan instrument koji kroz Ortega MagusPro-NL zvuči neverovatno.

  cena: 45.632,00 din.

 • Ortega R158SN-HSB klasična gitara

  Ortega R158SN-HSB klasična gitara

  Ortega R158SN-HSB klasična gitara je fenomenalna gitara sa uskim vratom, 48mm. Prednja ploča je od punog drveta smreke, a stranice i zadnja ploča su od ružinog drveta. Deluxe torba je uključena u cenu. Idealna gitara za ozbiljne hobiste i one koji vole uži vrat na klasičnoj gitari.

  cena: 51.900,00 din. stara cena: 57.950,00

 • Ortega RCE131SN ozvučena klasična gitara

  Ortega RCE131SN ozvučena klasična gitara

  RCE131SN je ozvučena klasična gitara iz Ortegine Family serije, i predstavlja pravi izbor za profesionalne muzičare i iskusne hobiste. Nešto plići korpus sa isečkom u kombinaciji sa vratom širine 48 mm obezbeđuje izuzetnu udobnost pri sviranju, dok se MagusPro ozvuka jednako dobro snalazi i u studiju i na bini. Puna gornja ploča od kanadskog crvenog kedra i leđa, stranice i vrat od mahagonija, uz vrhunski kvalitet izrade i Orteginu proverenu konstrukciju garantuju bogat i autentičan ton. Gitara poseduje inovativnu kobilicu sa 12 rupa koja pospešuje rezonantnost i olakšava zamenu žica, šipku dvostruke akcije ugrađenu u vrat, satenski finiš, i dolazi u paketu sa Ortega deluxe torbom.

  cena: 45.632,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com