Zoom 1 - 10 od 41

 • Zoom G1on gitarski procesor

  Zoom G1on gitarski procesor

  Zoom G1on je gitarski procesor namenjen početnicima i hobistima. Poseduje 100 različitih efekata koji se mogu vezivati u lance od po 5 efekata i beležiti u memoriju od ukupno 100 preseta. Može raditi i na baterije.

  10.271,00 8.100,00 din.
 • Zoom G1Xon gitarski procesor

  Zoom G1Xon gitarski procesor

  Zoom G1Xon je gitarski procesor koji poseduje i expression pedalu pomoću koje možete kontrolisati različite parametre efekata ili jačinu signala gitare. Poseduje 100 različitih efekata koji se mogu vezivati u lance od po 5 efekata. Pored toga radi i na baterije.

  11.759,00 10.500,00 din.
 • ZOOM B1on bas procesor

  ZOOM B1on bas procesor

  Zoom B1on je jednostavan ali moćan procesor za bas gitaru. Poseduje 100 različitih efekata i simulacija pojačala koji će vam omogućiti da se lakše i bolje uklopite u bilo koji muzički žanr. Takođe poseduje i looper, ritam mašinu i štimer.

  8.600,00 din.
 • Zoom G3 gitarski procesor

  Zoom G3 gitarski procesor

  Zoom G3 je gitarski procesor sa 116 efekata koji se mogu vezivati u lance od po 6 efekata. Poseduje 3 displeja tako da se na svakom displeju mogu prikazivati različiti efekti u lancu i njihovi parametri kontrolisati pomoću potenciometara koji se nalaze ispod svakog displeja. Postoji i ulaz za opcionu expression ili switch pedalu.

 • Zoom G3X gitarski procesor

  Zoom G3X gitarski procesor

  Zoom G3X je gitarski procesor sa 116 različitih efekata koji se mogu vezivati u kombinacije do 6 efekata. Za razliku od G3 modela ovaj model poseduje i expression pedalu kojom se mogu kontrolisati različiti parametri efekata.

 • Zoom H1 ručni snimač

  Zoom H1 ručni snimač

  Zoom H1 je portabl stereofonski ručni snimač zvuka. Dovoljno mali da stane u bilo koji džep a da pritom profesionalno usnimi bilo koji zvuk po pristupačnoj ceni. Snimanje se obavlja u WAV i MP3 formatu u dve trake. Zahvalan za sve vrste snimanja na bilo kojoj lokaciji, bilo da je u pitanju koncert, ambijentalni zvuk, govor, probe benda ili video aplikacije. Uz uređaj se dobija Micro SD kartica od 2Gb (maksimalno podržano 32Gb) i SD adapter. Mikrofoni se nalaze u XY stereofonskoj postavci na 90 stepeni. Zoom H1 verzija 2.0 može da radi i kao USB mikrofon!

 • ZOOM MS-70CDR MultiStomp gitarska pedala

  ZOOM MS-70CDR MultiStomp gitarska pedala

  Zoom MS-70CDR je pedala koja nudi 86 najpopularnijih Chorus, Delay i Reverb efekata ikada, sve u jednoj pedali. Može se koristiti kako za gitaru, tako i za bas ili klavijaturu, ili čak bilo koji drugi instrument. Poseduje stereo ulaz i stereo izlaz. Takođe poseduje i štimer.

  15.355,00 din.
 • Zoom H2n ručni snimač

  Zoom H2n ručni snimač

  Zoom H2n je portabl stereo ručni snimač. Vrlo praktičan za terenska snimanja. Vrlo pogodan i popularan snimač među novinarima, kao i za snimanja proba bendova. Integrisani mikrofoni se mogu postaviti u MS ili XY stereofonsku postavku u zavisnosti od potreba snimanja. Dužna baterije može da bude preko 20h. U kompletu se pored snimača dobija i SD kartica od 2 GB, kao i instalacioni CD za Steinberg Cubase LE7.

  25.188,00 19.700,00 din.
 • ZOOM MS-50G MultiStomp gitarska pedala

  ZOOM MS-50G MultiStomp gitarska pedala

  Zoom MS-50G je gitarska pedala koja sadrži 100 gitarskih efekata u jednu jedinu pedalu. Pruža mogućnost da se iskombinuje do 6 efekata u lanac. Pored toga sadrži i štimer, stereo izlaz, i USB konekciju za prebacivanje efekata sa računara. Iznenadiće Vas koliko, i šta sve može ova jedna gitarska pedala!

  17.711,00 15.355,00 din.
 • Zoom H4n PRO ručni snimač

  Zoom H4n PRO ručni snimač

  Zoom H4n PRO ručni snimač je sjajan uređaj za audio snimanje, muziku, podkast, film, ali i mnogo više od toga. U odnosu na H4n SP ovaj novi model donosi bolje X/Y mikrofone, nove preampe koji zvuče prirodnije i življe, i jako nizak nivo šuma tako da sada možete snimati sve od auto trka do kolibrija u letu. Idealan uređaj za svakog hobistu, polu-profesionalca ili profesionalca.

  37.068,00 33.830,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com