Warwick RockStand

 • Warwick RockStand RS 20900 zidni stalak za gitaru

  Warwick RockStand RS 20900 zidni stalak za gitaru

  Univerzalni zidni stalak za gitaru. Zidni stalak za električnu, akustičnu, klasičnu ili bas gitaru. Montira se na zid pomoću dva zavrtnja koji se dobijaju u kompletu sa stalkom. Deo zidnog stalka o koji se oslanja gitara je zaštićen gumom tako da je gitara zaštićena od grebanja. Zidni stalak je predviđen za sve vrste akustičnih gitara i dovoljno udaljava instrument od zida. Na krajevima se nalazi zaštitna guma koja sprečava spadanje gitare sa zidnog stalka.

  850,00 din.
 • Warwick RockStand RS 20910 zidni stalak za gitaru

  Warwick RockStand RS 20910 zidni stalak za gitaru

  Univerzalni zidni stalak za gitaru. Zidni stalak za električnu, akustičnu, klasičnu ili bas gitaru. Montira se na zid pomoću dva zavrtnja koji se dobijaju u kompletu sa stalkom. Deo zidnog stalka o koji se oslanja gitara je zaštićen gumom tako da je gitara zaštićena od grebanja. Zidni stalak je predviđen za sve vrste akustičnih gitara i dovoljno udaljava instrument od zida.

  850,00 din.
 • Warwick RockStand RS 20720 stalak za mikrofon

  Warwick RockStand RS 20720 stalak za mikrofon

  Standardni teleskopski stalak za sve vrste mikrofona. Stalak ima tronožno postolje i teleskopsko podešavanje po visini do maksimalne visine od 1,5 m. Ruka je iz jednog dela, crne boje bez teleskopskog sistema. Stalak za mikrofon je lak za sklapanje i transport, lak za rasklapanje i upotrebu bilo za pevače, bilo za ozvučavanje na bini ili studiju.

  3.800,00 din.
 • RockStand RS 21000 B stalak za violinu

  RockStand RS 21000 B stalak za violinu

  Univerzalni stalak za violinu ili violu. Podesiv po širini za veličinu od 1/2 do 4/4. Lako se sklapa i odlaže u ranac, deo na kome naleže telo violine je obloženo mekim sunđerom koji sprečava oštećenje i proklizavanje instrumenta. Pored violine, stalak je zahvalan i za držanje ukuluele ili gitarlele instrumenata. Stalak u crnoj boji.

  1.100,00 880,00 din.
 • Warwick RockStand RS 20700 B stalak za mikrofon

  Warwick RockStand RS 20700 B stalak za mikrofon

  Standardni teleskopski stalak za sve vrste mikrofona. Stalak ima tronožno postolje i teleskopsko podešavanje po visini do maksimalne visine od 1,5 m. Ruka je iz jednog dela, crne boje bez teleskopskog sistema. Stalak za mikrofon je lak za sklapanje i transport, lak za rasklapanje i upotrebu bilo za pevače, bilo za ozvučavanje na bini ili studiju.

 • Warwick RockStand RS 20870 stalak za 3 akustične gitare

  Warwick RockStand RS 20870 stalak za 3 akustične gitare

  RockStand gitarski stalak - kućni ili za svirku za 3 akustične ili 5 električnih gitara. Rasklopiv i lak za transport.

 • Warwick RockStand RS 20871 stalak za 5 akustičnih gitara

  Warwick RockStand RS 20871 stalak za 5 akustičnih gitara

  Stalak za do 5 akustičnih/9 električnih gitara ili bilo koju kombinaciju. Rasklopiv i lak za transport.

 • Warwick RockStand RS 21500 stalak za violončelo i kontrabas

  Warwick RockStand RS 21500 stalak za violončelo i kontrabas

  Podesiv RockStand stalak za violoncelo ili kontrabas, podešavanje držača tela u zavisnosti od dimanzija instrumenta sa zavrtnjem. Lak za sklapanje, rasklapanje i transport.

 • Warwick RS20830 stalak za gitaru

  Warwick RS20830 stalak za gitaru

  RockStand gitarski stalak za jednu gitaru sa zaštitnom gumom za zaključavanje vrata. Podešava se po visini, tronožno postolje omogućava stabilnost instrumenta, lako se sklapa i rasklapa za transport. Dolazi u tri dela. Gitarski stalak je univerzalni i može se koristiti za akustičnu, klasičnu, električnu ili bas gitaru.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com