Walden guitars 1 - 10 od 40

 • Walden CS640CETB/W akustična gitara

  Walden CS640CETB/W akustična gitara

  Ozvučena akustična gitara. Odličan kvalitet, prednja ploča od punog drveta Smreke obezbeđuje pun i topao zvuk sa puno harmonika. Gitara poseduje Bband ozvuku koja na sebi sadrži štimer i tropojasni ekvilajzer.

  46.750,00 din.
 • Walden D552E/G dvanaestožična ozvučena akustična gitara

  Walden D552E/G dvanaestožična ozvučena akustična gitara

  Fantastični dvanaesterac od Walden-a...top od smreke, stranice i zadnja ploča od mahagonija.B-band ozvuka, nitrocelulozni finiš koji omogućava drvetu da diše i pravilno stari.

  46.090,00 din.
 • Walden CS550CE/G akustična gitara

  Walden CS550CE/G akustična gitara

  Walden CS550CE je koncertna gitara sa G cutaway-om. Dolazi iz Concorda 500 serije gitara. Izrađena je od kombinacije smreke i mahagonija, svojim manjim telom predstavlja savršeni balans dimenzija i velokog tona.

  48.500,00 din.
 • Walden CD4041-CERT akustična gitara sa koferom

  Walden CD4041-CERT akustična gitara sa koferom

  Vrhunski instrument kompletno izradjen od punog drveta mahagonija. U cenu gitare uključen je i de luxe drveni kofer. Veoma retka kombinacija za akustičnu gitaru, obavezno probati.

  109.890,00 98.901,00 din.
 • Walden G3030CEQ/HA ozvučena akustična gitara sa koferom

  Walden G3030CEQ/HA ozvučena akustična gitara sa koferom

  Akusticna gitara sa luksuznim koferom boje drveta sa kožnim drškama izuzetnog kvaliteta!!! Jedna od najboljih serija. Walden SupraNatura G3030CEQ Acoustic Steel Guitar, Grand Auditorium, Cutaway, solid Cedar Top, solid Back & Sides Rosewood, Mahogany Neck

  119.880,00 107.892,00 din.
 • Walden D710CE/W Natura ozvučena akustična gitara

  Walden D710CE/W Natura ozvučena akustična gitara

  Western ozvučena akustična gitara, prednja ploča od Omorike, stranice i zadnja ploča od Indijskog Palisandera(rosewood).Bband ozvuka sa vrlo kvalitetnim štimerom i tropojasnim ekvilajzerom omogućava potpunu kontrolu u pojačalu.

 • Walden CD670ETB/W akustična gitara

  Walden CD670ETB/W akustična gitara

  Ozvučena akustična gitara Dreadnought oblika. Odlična izrada, još bolji zvuk, vrlo lep instrument generalno. Prednja ploča od punog drveta Smreke. Na sebi poseduje Bband ozvuku kao i štimer. Sve pohvale!

 • Walden CG4070TB-CERT akustična gitara

  Walden CG4070TB-CERT akustična gitara

  Walden akustična gitara Madera serije. Odličan instrument sa prednjom pločom od punog drveta - Crveni kedar. Instrument odlikuje vrlo prezentan, topao i krupan zvuk sa puno harmonika. Topla preporuka ozbiljnim sviračima.

 • Walden CG570CEB/W Concorda ozvučena akustična gitara

  Walden CG570CEB/W Concorda ozvučena akustična gitara

  Western akustična gitara sa ozvukom, prednja ploča od Crvenog Kedra, stranice i bokovi u kombinaciji Indijskog Palisandera i Mahagonija. Poseduje vrlo kvalitetnu Bband ozvuku sa štimerom.

 • Walden CG570CETB/W Concorda ozvučena akustična gitara

  Walden CG570CETB/W Concorda ozvučena akustična gitara

  Western akustična gitara sa ozvukom, prednja ploča od Crvenog Kedra, stranice i bokovi u kombinaciji Indijskog Palisandera i Mahagonija. Poseduje vrlo kvalitetnu Bband ozvuku sa štimerom...

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com