Vintage 1 - 10 od 59

 • Vintage V100MR PGM Peter Green električna gitara

  Vintage V100MR PGM Peter Green električna gitara

  Vintage V100MRPGM "Lemon Drop" je električna gitara izradjena u stilu Les Paul-a, dizajnirana od strane Trevor Wilkinsona 2006. Gitara je izradjena po uzoru na čuveni LP 59´ koji je prvobitno bio u vlasništvu Peter Green-a, a kasnije i Gary Moore-a.Telo od mahagonija, top od rebrastog javora, fingerboard od ružinog drveta, wilkinson magneti i hardver.Gitara je izrađena u relic finišu što joj daje izgled i osećaj starog instrumenta.

  63.213,00 59.420,00 din.
 • Vintage V2BLD električna gitara

  Vintage V2BLD električna gitara

  Vintage V2 "Blond" električna gitara ima tradicionalni telekaster oblik gitare .Gitara poseduje bridge magnet sa puno treble-a koji seče kroz svaki miks.Uparen sa tečnim tonom hromiranog neck magneta, ova gitara je spremna za blues, rock i country...

  39.057,00 35.151,00 din.
 • Vintage V4 VW bass gitara

  Vintage V4 VW bass gitara

  Jednostavno je često i najbolje. Precision model iz Vintage kuće je bas za profesionalnu upotrebu po ceni početničkih modela.Telo od topole, vrat javor, grif platno od ružinog drveta. Nikakva šminka i nepotrebni detalji, samo bas koji svira, traje i vredi svaki dinar.

  32.900,00 29.610,00 din.
 • Vintage V4MTB Tony Butler Signature bas gitara

  Vintage V4MTB Tony Butler Signature bas gitara

  Vintage V4MTB iz Signature serije je namenjen za binu.Izuzetno pristupačna cena, specifikacija na kojoj se nije štedelo i svirljivost na nivou profesionalnih instrumenata. Ako volite zvuk Precision basa, želite dobar instrument a ograničeni ste sa budžetom, ovo je bas za vas.

  46.899,00 42.209,00 din.
 • Vintage V964SSB bas gitara

  Vintage V964SSB bas gitara

  Vintage V964SSB je aktivna bas gitara iz Vintage kuće, namenjen modernijim sviračima.34 inča skala, vrat od javora, grif platno od javora, telo od poplar-a.Veoma svirljiv i zahvalan instrument koji se dobro snalazi u svakoj živoj situaciji.

 • Vintage Jazz Bass paket

  Vintage Jazz Bass paket

  Ozbiljan bass paket za svirača koji traži portabilnost i kvalitetnu bas gitaru. Vintage EJM96 je verovatno najbolji instrument u klasi, a Laney RB2 je pouzdano pojačalo za početnika ali što je još bitnije, i za profesinalca. Warwick torba od nepromočivog materijala, Warwick instrumentalni kabl...

  47.999,00 din.
 • Vintage V4 bass paket

  Vintage V4 bass paket

  Paket za ozbiljnom bas gitarom i pojačalom za kuću.Precision model u Vintage varijanti. Odličan , sa split coil magnetima, vrlo udoban i svirljiv instrument. Pravi instrument za rock i punk muziku. Preporuka u svakom pogledu. Laney LX10B malo pojačalo za vežbu, sa izlazom za slušalice i ulazom za mp3. Torba od nepromočivog materijala, kabl, trzalice.

  37.999,00 din.
 • Vintage VJ74NAT bas gitara

  Vintage VJ74NAT bas gitara

  Vintage VJ74 bas gitara je san svakog ljubitelja Jazz Bass postavke. Ako tražite kvalitetan instrument koji nije skup, a nudi sve što i starija braća, ne tražite dalje.Klasična Jazz Bass postavka, u prirodnom finišu.Telo od poplara, vrat tvrdi javor, grif platno javor, skala 34".

  48.572,00 din.
 • Vintage V6HMRSB ICON električna gitara

  Vintage V6HMRSB ICON električna gitara

  Vintage V6HMRSB električna gitara spada u one instrumente koji prkose logici. Vrhunski hardver, versatilnost, svirljivost i krajnje pristupačna cena. Telo od jove, jednodelni vrat od javora, dva singla i humbucker,gitara za sve namene. "Age"-ovana boja i hardware na celom instrumentu.

 • Vintage VS6B električna gitara

  Vintage VS6B električna gitara

  Električna gitara Vintage serije VS6 ima sve atribute originalnog SG-a, mahagoni vrat(lepljen), mahagoni telo,par humbucker-a, 2 volume i 2 tone kontrole.Nije ni čudo što dele i isti rokerski zvuk. Medjutim, sličnosti se tu završavaju ,jer VS6 dolazi sa cenom koja je na granici neverice ako se uzme u obzir šta se dobija za uloženi novac. Nije ni čudo da je VS6 jedna od najbolje prodavanih gitara Vintage-a.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com